Knappe melkmannen bij The Body Shop

House of Rebels  Blog   Knappe melkmannen bij The Body Shop

Knappe melkmannen bij The Body Shop

Op zaterdag 18 maart en zaterdag 25 maart introduceerde The Body Shop in samenwerking met House of Rebels en Showpony Productions de nieuwe Almond Milk and Honey-lijn. Bezoekers van de vijf grootste filialen in de Benelux (Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Gent en Brussel) werden bij binnenkomst verrast door een knappe melkman die de producten uit de nieuwe Almond Milk and Honey lijn showde.

De nieuwe verzorgende Almond Milk and Honey-lijn is liefdevol ontwikkeld om de gevoelige, droge huid tot rust te brengen en te beschermen. Een gevoelige huid is momenteel één van de meest voorkomende zorgen op het gebied van skincare, en leidde tot maar liefst 270.000 zoekopdrachten in Google het afgelopen jaar! Aangezien The Body Shop er graag voor zorgt dat jij je gelukkig voelt dankzij een stralende huid, voelden zij zich geroepen hier een oplossing voor te bieden! De doordachte Almond Milk and Honey-lijn is dermatologisch getest en samengesteld zonder kleurstoffen en bevat een hypoallergene geur. Ook zijn alle producten 100% vegetarisch en hebben ze  een lichte en voedende textuur die de huid 48 uur lang hydrateert.

De nieuwe Almond Milk and Honey-lijn van The Body Shop bestaat uit een skin-loving Soothing & Restoring Body Lotion, een verzachtende Gently Exfoliating Cream Body Scrub, een verzorgende Soothing & Caring Cleansing Bar, een rustgevende Calming & Protecting Hand Cream, een hemels rijke Soothing & Restoring Body Butter, een romige Soothing & Caring Bath Milk en ten slotte een delicate Soothing & Caring Shower Cream. Kortom, dit assortiment dat goed doet en goed voelt biedt alles wat je nodig hebt om vrede te sluiten met jouw gevoelige huid! De range is verrijkt met Community Trade-amandelolie uit Spanje en Community Trade-honing uit Ethiopië, en is daarmee net zo goed voor het milieu als voor je huid.

Uiteraard boden de melkmannen alle producten uit de nieuwe Almond Milk and Honey-lijn aan om te ruiken, voelen en testen. Daarnaast konden bezoekers van de vijf filialen kans maken op een speciale prijs, bestaande uit de gehele range! Bezoekers mochten een genummerde amandel pakken uit een jute zak, en wie het lucky number trok won de prijs. Bij alle deelnemende filialen in Nederland en België zijn maar liefst vijf winnaars naar huis gegaan met een van deze bijzondere en weldadige prijzenpakketten. Daar hadden wij ook best mee thuis willen komen!

Melkman introduceert nieuwe lijn The Body Shop - House of Rebels   MAKELOVENOTWAR - The Body Shop - House of Rebels