Apple Smart Watch een vriend of een vijand?

House of Rebels  Blog   Apple Smart Watch een vriend of een vijand?

Apple Smart Watch een vriend of een vijand?

Iedereen weet dat de iPhone familie is uitgebreid met een nieuw neefje: de Apple Smart Watch. Een duur grapje of een echte toevoeging aan je leven? Wij als marketingbureau met een hart voor gadgets hebben de pro’s en con’s opgezocht voor je op een rijtje gezet.

Een iPhone om je pols

De Apple Smart Watch is dé nieuwe hype in de marketingwereld. Deze uitvinding heeft alvast 1 groot voordeel: nooit meer in je broekzak of tas zoeken naar je iPhone. Je kan super snel bij al je contacten, e-mails, kalender en berichten, maar dan wel op een heel klein scherm.

Het horloge bespaart een hoop tijd en het leven wellicht gemakkelijker en gezonder. De Apple Smart Watch weet exact hoeveel je gelopen, of juist niet gelopen hebt en geeft je elke dag weer een nieuwe tip om beter en gezonder te leven!

Dit zijn allemaal voordelen, maar het allergrootste pluspunt is dat je met de Apple Smart Watch je als een ware ‘Intergalagtic Space Ranger’ voelt op missie om de wereld te redden van de ondergang.

Asociaal?

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan deze nieuwe uitvinding. Steeds meer mensen zitten de hele dag met hun neus in de telefoon. Met dit horloge ben je nog sneller geneigd om veilig in de online wereld surfen in plaats van een sociaal leven te leiden.

Daarnaast kan je je afvragen hoeveel dit horloge je extra brengt ten opzichte van de huidige batterij aan apparaten die je al in je bezit hebt?!  Met andere woorden het kan een interessante combinatie zijn van functionaliteiten in een apparaat in de vorm van een horloge maar wat is de echte toegevoegde waarde ….

De release datum in Nederland en België is nog niet bekend. Wel is bekend dat de release datum van de Apple Smart Watch in de Verenigde Staten op 24 april 2015 is. De Apple Smart Watch zal dan ook verkrijgbaar zijn in o.a. Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. De Apple Smart Watch is in de VS vanaf 349 dollar en in Nederland vanaf 399 euro verkrijgbaar.

Als je echt van gadgets houdt, why not maar …. loop jij straks met de Apple Smart Watch om je pols?