title image

Marketing

Communicatie- en Marketingbureau

House of Rebels

 

Welke marketingmix is voor jouw merk, product of dienst effectief? En welke marketingactivaties zijn voor jouw doelgroep het meest doeltreffend en opvallend? Als communicatie- en marketingbureau geven onze marketingREBELS je graag advies met betrekking tot jouw marketing- en communicatiestrategie. Ook kunnen we je ook de operationele marketing uit handen nemen. Het verrassen en verbazen van jouw doelgroep is hierbij onze sleutel tot succes, waardoor we jouw merk, product of dienst op kunnen laten vallen tussen al het on- en offline communicatiegeweld.

Being creative is not a hobby, it’s a way of life!

 

Afhankelijk van jouw doelstelling maken we een strategisch plan, plan van aanpak en organiseren we onder andere diverse PR & marketing communicatie activiteiten, events, mogelijke partnerships en richten we de social media kanalen in. We komen snel tot een adequaat advies en een plan dat strategie, creatie en implementatie omvat. Een concreet plan van A tot Z om het gewenste resultaat te realiseren en te overtreffen!

Activiteiten communicatie- en marketingbureau House of Rebels

 

Strategisch marketing- en communicatieplan

Afhankelijk van jouw doelstellingen creëren de marketingREBELS een strategie, waarmee we bepalen hoe jouw imago, merk of product zich kan onderscheiden. Vervolgens maken we een concreet plan van A tot Z, dat zowel creatie als implementatie omvat, om zo het gewenste resultaat realiseren! Kortom: een allround communicatie plan specifiek toegespitst op jouw merk, product of dienst, om zo jouw doelgroep een optimale merkbelevenis te laten ervaren.

 

Events

Een event is een doeltreffende manier om een relatie op te bouwen met jouw doelgroep. Door een unieke belevenis te creëren rondom jouw merk, product of dienst, zorg je ervoor dat de aanwezigen zich aan jou binden. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat jouw doelgroep over jouw merk, product of dienst gaat praten of publiceren. Belangrijk hierbij is dat jouw event verrassend en creatief is, maar ook doeltreffend en in lijn met de totale marketingcommunicatie-boodschap. En dat is één van de sterke punten van de MarketingREBELS!

 

We denken graag mee over het concept en de invulling van het event, en kunnen tevens zorgen voor de uitvoering hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het vinden en aankleden van een passende locatie, het opstellen van een gastenlijst en het versturen van uitnodigingen en het regelen van catering en/of sponsoren. Daarnaast zal House of Rebels alles tijdens het event in goede banen leiden. Klik hier voor een voorbeeld van een event voor The Body Shop!

 

Social Media | Marketingbureau House of Rebels

Aanwezig zijn op social media biedt enorm veel kansen en voordelen. Red jij het niet om dit zelf professioneel bij te houden, of is social media gewoonweg niet jouw ding?

 

Onze SocialREBELS weten precies hoe ze deze tools effectief en efficiënt kunnen inzetten voor jouw merk! Naast het feit dat geen enkel bedrijf tegenwoordig zonder online aanwezigheid kan, zijn social media ook een makkelijke en interessante manier om interactie met je doelgroep te creëren. En dat alles op een relatief eenvoudige en goedkope manier! Lees hier meer…

 

PR/ Free publicity en Media inkoop

De kracht van free publicity (PR) is enorm! Wat we van een autoriteit op een bepaald gebied horen of lezen heeft vaak meer waarde dan een advertentie. Bij PR draait alles om het brengen van interessant nieuws en het hebben van de relevante contacten in de relevante media. Door de jarenlange ervaring van House of Rebels in de lifestyle branche hebben we een waardevol en uitgebreid netwerk en kennen we veel toonaangevende journalisten. Daarnaast weten we hoe we het nieuws op de juiste manier moeten brengen en nieuwswaarde kunnen creëren. Zodat u merk, product of dienst opvalt in de daarvoor relevante media. Weten hoe? Lees hier verder …

 

Content marketing – Blogs & Nieuwsbrief

Content marketing draait om het creëren van relevante content voor jouw doelgroep. Door strategisch in te spelen op hun wensen en behoeften, trek je nieuwe klanten aan en kun je huidige klanten behouden. Maar welke marketing-uitingen passen nu precies bij jouw doelgroep? En wat en wie wil je met jouw content bereiken? Op deze vragen geeft House of Rebels graag antwoord. Door ons te verdiepen in jouw merk, dienst of product, bedenken wij een content marketingstrategie die echt bij jou past. Vervolgens creëren we unieke, out-of- the-box content waarin jouw verhaal centraal staat.

 

Zo kan House of Rebels ondersteunen bij het schrijven van blogs die passen bij jouw merk, product of dienst. Het kiezen van de juiste onderwerpen en de juiste tone of voice zijn hierbij van cruciaal belang, om zo jouw doelgroep aan te spreken en te overtuigen.

 

Een andere marketing-tool die we regelmatig inzetten is de nieuwsbrief, die we voor diverse klanten ontwikkelen. Een professionele, interessante nieuwsbrief zorgt voor een hoge openingsratio, wat vervolgens leidt tot de gewenste reacties! Zo kreeg Restaurant Het Bosch na het versturen van haar eerste nieuwsbrief al diverse reserveringen. Wil jij ook extra leads, bestellingen of reserveringen genereren? House of Rebels van voor jou de content, lay-out en verzending in orde maken. Een heel effectief marketing communicatie middel!

 

Tijdelijke marketing interim opdracht

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig voor een marketing en/of communicatie project binnen uw organisatie? House of Rebels kan ook als interim marketingbureau worden ingezet voor een tijdelijk project.

Als marketingbureau speelt House of Rebels in op alle kansen die marketing ons biedt en richt zich op een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd!

 

Imagine, be creative and stand out!

Voor een afspraak

email naar rebels@houseofrebels.com.

marketing communicatie bureau

Rebels communicatie- en marketingbureau werkzaamheden:

 • Strategisch marketing communicatie plan
 • PR/ Free publicity
 • Media inkoop
 • Celebrity endorsement
 • Marketing samenwerkingen
 • Joint promotions
 • Lezersacties in magazines
 • CRM/ Nieuwsbrief
 • Social Media
 • Social Activation
 • Events
 • Winkelopeningen
 • Shopper activatie
 • Instore animaties
 • Communicatie en/ of marketing interim opdracht

What’s stopping you?

House of Rebels - PR & Marketing -pepers

Testimonial Present Company BV

“In de afgelopen jaren hebben we geregeld samengewerkt met de Rebels. Mijn persoonlijke ervaring is bijzonder positief: De Rebels weten als geen ander een perfecte balans te vinden tussen creativiteit en technische/budgettaire haalbaarheid. Daarbij werken ze uiterst professioneel en weten ze waarover ze spreken. Vakmensen bij uitstek!”  Nanne Tj. Geertsma, Eigenaar Present Company BV

 

Testimonial kunstenaar The Shellman

“Dit is geen standaard marketingbureau. De Rebels zijn persoonlijk en zakelijk tegelijk. Toen we bijvoorbeeld besloten mijn workshops te promoten besloten ze zelf eerst een dag mee te komen doen aan een workshop zodat ze precies wisten wat ze zouden promoten. Dat gaf mij een goed gevoel. Wanneer bepaalde communicatie niet meer nodig is laten ze dat gewoon weg, en vaak, zonder te vragen, komen ze dan weer met een reeks nieuwe ideeen en mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met ze. Ik hoop ten zeerste dat u geen klant van ze wordt zodat ze meer tijd voor mij overhouden:).” Niels van Alphen – eigenaar Shellman