Rebels helpen Little Ondine

Rebels helpen Little Ondine

 

De Rebels zouden geen Rebels zijn, als ze niet zo nu een dan iets ludieks zouden verzinnen! Daarom besloten we afgelopen juni een gratis Rebel PR push weg te geven, om zo een startend merk, bedrijf of concept een boost in zichtbaarheid, naamsbekendheid en sales te geven. Wie wil dat nou niet? Naar aanleiding van onze online oproep ontvingen wij talloze berichten van bijzondere ondernemers die onze hulp konden gebruiken. Na zorgvuldig wikken en wegen werd uiteindelijk de gelukkige winnaar gekozen: Little Ondine! Meer weten? Lees dan snel verder.

 

Little Ondine

Little Ondine is een nagellak merk met veilige nagellak. Veilige nagellak, bestaat dat wel? Jazeker! De lakjes van Little Ondine bestaan namelijk uit water, hars en kleurpigmenten. Ook zijn ze verwijderbaar door een peel off methode. Je hebt dus geen schadelijke nagellakremover meer nodig voor het verwijderen van je manicure! De lak blijft als het ware op je nagel liggen en trekt daardoor ook niet in je nagel. De nagellak van Little Ondine is verkrijgbaar in maar liefst 35 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus! Little Ondine wordt o.a. verkocht via biocareonline.nl, een webshop met diverse natuurlijke producten die beter zijn voor jou én het milieu.

LittleOndinenailcolorshouseofrebels

Rebel PR push

Die Rebel PR push, wat hield dat precies in? Om Little Ondine verder te helpen, nodigden we ze uit om kosteloos hun merk te presenteren op onze persdag. Dit event vond plaats in een prachtige ruime studio in hartje Amsterdam. Diverse beauty, lifestyle en health merken uit ons portfolio presenteerden hier hun nieuwste lanceringen aan onze on- en offline persrelaties. Little Ondine kreeg een eigen stand om haar prachtige assortiment uit te stallen. Gedurende de dag liepen persrelaties hier langs om meer te weten te komen over dit leuke merk.

 

Veel van onze persrelaties waren enthousiast over Little Ondine. Velen kenden het merk eerst nog niet, maar vonden het idee van veilige nagellak fijn. Ook de makkelijke peel off methode viel enorm in de smaak. Onze Rebel PR push zorgde ervoor dat Little Ondine meer naamsbekendheid kreeg doordat zij op onze pers dag hun verhaal naar buiten konden brengen via goede persrelaties. Zo werd er direct al enthousiast gereageerd via Instagram en werd er een lovende blogpost over geschreven. Onze Rebel PR push was dus een groot succes!