New rebel in the house!

House of Rebels  Blog   New rebel in the house!

New rebel in the house!

Even voorstellen …

Mijn naam is Elize Berkhof, 24 jaar oud en en sinds 3 jaar gelukkige inwoonster van de prachtigste stad van Nederland, Amsterdam. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik de profielrichting Redactie & Mediaproductie volg. Om ervaring in de praktijk op te doen ben ik op zoek gegaan naar een uitdagend bedrijf, meteen had ik een prettig gevoel bij House of Rebels en ben ik hier werkzaam sinds 1 april. Naast mijn studie en werk, volg ik sociale media op de voet, lees ik veel boeken en beauty/mode/interieur tijdschriften, houd ik van lekker eten, series kijken en reizen.

Ik hoop veel voor House of Rebels en haar mooie klanten te mogen betekenen en zullen jullie vast van mij – als beauty rebel – horen!

Lieve groetjes,

Elize