New rebel in the house!

House of Rebels  Blog   New rebel in the house!

New rebel in the house!

Gegroet Rebels!

Vanaf 17 augustus is er een nieuwe rebel aanwezig in het House of Rebels kantoor en dat ben ik! Mijn naam is Priya Leuver; een 20-jarige die sinds haar geboorte geniet van het prachtige Amsterdam. Als derdejaars communicatiestudente en stagiaire sta ik op het punt om mijn horizon te verbreden én die van het publiek!

Ik zal mij richten op het bedenken en schrijven van berichten die betrekking hebben op lifestyle, culinair en events. Weetjes en nieuwtjes die het leven net ietsjes interessanter maken, en daarmee uiteraard gedeeld mag worden.

Ik hoop dat ik – met de combinatie van mijn passies en datgene wat ik geleerd heb tijdens mijn studie – veel ga betekenen voor House of Rebels.

We will be in touch! Tot de volgende keer!

Liefs,

Rebel Priya