New Rebel Natural Birthing Company

Ooh! Aah! Ouch!

Bevallen van een kindje en borstvoeding geven zijn misschien wel twee van de meest natuurlijke dingen in de wereld, maar realistisch gezien gaat dit voor de meesten niet zonder ongemakken. Het is niet niks om een nieuw mensje op de wereld te zetten, maar tot nu toe zijn er geen producten die bedoeld zijn voor de échte problemen die vrouwen hierbij kunnen ervaren. Natural Birthing Company is opgericht door gediplomeerde vroedvrouwen uit Engeland en biedt gespecialiseerde producten specifiek ontwikkeld voor zwangere of net bevallen vrouwen.

 

Een zwangerschap kan enorme gevolgen hebben en voornamelijk na de bevalling is je lichaam erg kwetsbaar. Je wil daarom niet zomaar producten gebruiken die schadelijke stoffen kunnen bevatten. Natural Birthing Company kan hierbij van dienst zijn.

 

House of Rebels is dan ook, als team met alleen maar vrouwen, erg enthousiast om Natural Birthing Company te vertegenwoordigen.

 

 

De producten:

 

‘Down Below’ Perineale Massage Olie – €19,95 – 50 ml

Deze massageolie bestaat uit een veilige compositie van 100% natuurlijke en parfum-vrije plantenoliën. Door het gebruik van Down Below vanaf de 34e week van de zwangerschap zal de huid elastisch blijven en beter in staat zijn om mee te rekken – dit verminderd de kans op een knip of uitscheuren tijdens de bevalling.

 

Ingrediënten:

Een mix van teunisbloemolie, rozenbottelolie, zonnebloemolie, abrikozenolie en calendula speciaal ontwikkeld voor perineale massage.

 

 

‘Pure Bliss’ Postnatale Kompres Oplossing – €19,95 – 50 ml

 

Een natuurlijk product dat de pijnlijke intieme zones na de geboorte kan kalmeren en verzachten door verdund te gebruiken als kompres.

 

Kan direct na de geboorte gebruikt worden en is veilig om aan te brengen op hechtingen, scheuren, wond na een keizersnede, aambeien of voor overige klachten in de intieme zone.

 

 

Ingrediënten:

Een mix van hypericum en calendula speciaal ontwikkeld om te koelen, verzachten en pijn te verlichten na de bevalling.

 

 

 

 

 

‘Bosom Buddies’ Borstvoedingsoliën – €19,95 – 3 x 10 ml

 

Deze drie flesjes zijn de beste vriendjes voor elke nieuwe moeder die borstvoeding geeft. Dit trio van essentiële oliën verzacht het lichaam, ontspant de geest, brengt comfort en verlichting in de vroege dagen van het moederschap.

 

‘Ooh’

Voor zware en volle borsten, stuwing of mastitis.

 

‘Aah’

Voor een lage melkproductie.

 

‘Ouch’

Voor pijnlijke tepels.

 

‘Cool it Mama’ Verkoelende Body Spray – €14,95 – 100 ml

 

 

Een kalmerende en relaxende lichaams- en gezichtsspray. Verwen jezelf met de delicate frisheid van ylang-ylang, bergamot en grapefruit olie in zoet oranjebloesemwater. Een uniek product ontwikkeld om je te verkwikken en energie te geven! Ideaal voor hot and bothered nieuwe moeders met een delicate neus.

 

 

Ingrediënten:

Een mix van neroli, ylang-ylang olie, bergamotolie, grapefruitolie en menthol.