Nieuw restaurant Lt. Cornelis: Oud Hollandse glorie in een modern jasje!

House of Rebels  Blog   Nieuw restaurant Lt. Cornelis: Oud Hollandse glorie in een modern jasje!

Nieuw restaurant Lt. Cornelis: Oud Hollandse glorie in een modern jasje!

Begin maart heeft restaurant Lt. Cornelis haar deuren geopend aan de voetboogstraat in Amsterdam. Het is een initiatief van horecaondernemer Kaji But: “Wij willen gasten een originele ‘Dutch Food’ ervaring geven”. Het interieur is ontworpen door Studio Hank, waarbij de sfeer van het legendarisch verleden centraal staat

Aan House of Rebels was de eer om op 8 maart een persevent te organiseren en journalisten en bloggers kennis te laten maken met dit bijzondere restaurant! Lt. Cornelis biedt een mooie combinatie tussen de geschiedenis en de moderne tijd van nu in zowel het eten als in het interieur. Chef Sander Looren de Jong heeft met zijn interesse in de Nederlandse geschiedenis en Nederlandse keuken een mooie menukaart samen gesteld met gerechten die geschikt zijn voor shared dining.

Het interieur is zeker al de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit restaurant! Als inspiratie is het imposante schilderij ‘De Magere Compagnie’ gebruikt. Moderne architectuur gecombineerd met diverse authentieke elementen van het prachtige historische pand geeft een fijne, Oudhollandse sfeer. Voor meer informatie over het restaurant en het interieur klik hier.

Lt. Cornelis bewijst dat wij als Nederlanders stiekem ook best trots mogen zijn op onze keuken! Het was een geslaagd event dat enthousiaste reacties opleverde en publicaties in o.a. Barts Boekje, Instagramblogger, Architectuur.nl en Specialbite.

Ook het Dutch Food concept proberen? Reserveren kan via onderstaande link:

http://restaurantcornelis.amsterdam/restaurant-lt-cornelis-reserveren/