Persopeningslunch John Dory

House of Rebels  Blog   Persopeningslunch John Dory

Persopeningslunch John Dory

Donderdag 25 februari heeft House of Rebels voor het mooie, nieuwe restaurant John Dory, een perslunch georganiseerd! John Dory is een visrestaurant – of zoals ze zelf zeggen een vistronomie –  aan de Prinsengracht 999 in hartje Amsterdam gelegen in een prachtig pand, waar kwaliteit, service en no-nonsense samengaan.

Vistronomie is een term bedacht door chef Arjan Wennekes, de eigenaar, chef en bedenker van John Dory vistronomie, voorheen chef bij Visaandeschelde en THE ROAST ROOM. De producten en ingrediënten voor de gerechten zijn regionaal, en seizoensgebonden. Combinaties spelen een belangrijke rol om gasten te verrassen, niet alleen wat betreft eten maar ook de kleur en het servies hoort erbij. “De beleving, de combinaties, het toegankelijke, dat alles maakt het vistronomie”, aldus Chef Arjan.

Tijdens de perslunch heeft een selectie van journalisten kennis gemaakt met vistronomie en genoten van gerechten met ingrediënten als koolvis, snoekbaars en kabeljauw uit eigen zee! Het event leverde veel enthousiaste reacties op, en ook veel publicaties door o.a.: Iens, Cotton and CreamSpecial Bite, Vogue, Amsterspots, en Tête-à-Tête. En er komen nog meer bij!

Ook vistronomie beleven? Reserveren kan via de website: www.johndory.nl