Pip Studio – veel meer dan servies

House of Rebels  Blog   Pip Studio – veel meer dan servies

Pip Studio – veel meer dan servies

Wie kent het niet? De vrolijke patroontjes en kleurtjes van Pip Studio! De meeste onder ons kennen het merk Pip van de serviezen en het behang. Maar wisten jullie ook dat het assortiment van Pip veel breder is dan dat? Naast alles om je huis te decoreren heeft Pip Studio ook een eigen homewear en beachwear collectie. Laat de zomer maar komen!

 

Beachwear Collectie
De Pip Studio Beachwear collectie heeft een speelse en warme uitstraling. Een stuk uit de beachwear collectie van Pip is niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende patronen en modellen. Zo zijn er sexy bustiertops maar ook sportieve badpakken en relaxerende tunieken. Voor elke zomerbody wat wils! De collectie van 2017 shoppen? Dat kan hier!

 

 


10 jarig bestaan
Met trots vertellen we je graag dat het Nederlandse Pip Studio dit jaar 10 jaar bestaat! Na een volledig decennia staan ze nog steeds bekend om hun felle kleuren en patronen om te mixen en te matchen. Ook dit komt weer terug in hun nieuwe collectie, want de verjaardag van Pip wordt natuurlijk gevierd met heel wat nieuwe producten!

Allereerst worden bepaalde collecties van Pip uitgebreid met een ‘verjaardagseditie’. Wat het servies betreft bijvoorbeeld, worden een theepot, mokken en taartplateaus gemaakt in het lichtblauw met gouden letters. In de gouden letters valt te leze
n “10 Year, Happy products for Happy people”. Verder worden ook allerhande stationnary, homewear en beddengoed in ditzelfde opdruk gemaakt.

Het succes van Pip Studio is niet alleen te danken aan het design team. De partners waar Pip Studio mee samenwerkt zijn zeker net zo belangrijk. Iedere zorgvuldig gekozen partner heeft zijn sporen verdiend in zijn eigen marktsegment. Zo werkt Pip voor het keukendepartement en de schrijfwaren nauw samen met New Edition Home, voor het behang met Eijffinger, de tegels worden ontwikkeld in samenwerking met De Tegel BV en het beddengoed wordt vervaardigd samen met Essenza Home.

Over Pip Studio
Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Zij werkte daarna als freelance designer voor verschillende bedrijven. Omdat Anke het liefst producten creëert naar haar eigen visie, besloot zij in 2007 een label op te richten: Pip Studio.Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Deze design visie wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for Happy people’. Haar assortiment bestaat uit: homewear, beachwear, beddengoed, badtextiel, stationary, een porseleincollectie, behang en wallpowers, sierkussens en sjaals.