Babita Versluis House of Rebels 

Bedrijfsinformatie Babita Versluis

www.babitaversluis.nl

 

Het echtpaar Babita Versluis en Ngoc Pham zijn de oprichters van Babita Versluis Luxury Perfumes en Nugi. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in hun atelier in Schiedam. Ongecompliceerd en vrij van overbodige toevoegingen, elk ingrediënt doet er toe en wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd. Al van jongs af aan weet Babita één ding zeker – zij moet geuren ontwikkelen, altijd en overal! Tijdens haar studie Psychologie verdiepte zij zich in het effect van geuren op onze emoties. Deze kennis, gecombineerd met de medische achtergrond van Ngoc en hun gezamenlijke passie voor minimalistische huidverzorging en parfums, resulteerde in Nugi en Babita Versluis Luxury Perfumes.

 

Nugi

Nugi is een skincare en bodycare lijn met bijpassende geuren. Elke Nugi geur is geïnspireerd op een herinnering van Babita, en wordt aangeduid met een cijfer dat correspondeert met een leeftijd waarop deze herinnering ontstond. Een simpel verhaal, dat zij middels Nugi met je deelt.

 

Babita Luxury Perfumes

Dit is de zeer luxueuze en exclusieve lijn van Babita met haar eigen ontwikkelde parfums. Haar passie voor parfum en ingrediënten gaat voorbij ieders fantasie. Van jongs af aan weet Babita Versluis een ding zeker, zij moet parfum maken, altijd en overal! Tijdens haar studie psychologie ontwikkelde ze een complex tabelsysteem voor ‘geur-persoonlijkheden en geuremoties’, om geurengarderobes samen te stellen die het beste in je naar boven brengen.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt als full service PR & Marketing bureau de volledige PR en social media voor Babita Versluis. Door Babita Versluis op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Nieuwsgierig geworden naar Babita Versluis?

 

Ben jij ook benieuwd naar wat wij doen bij House of Rebels? Lees dan meer op onze pagina over diensten wat wij je te bieden hebben.