D-toxd body mind life House of Rebels


Bedrijfsinformatie D-Toxd

https://www.d-toxd.com/

D-Toxd is een retreat in Spanje waarbij het doel is om er voor te zorgen dat je het meeste uit je verblijf haalt. Wat je ook gaat doen, D-Toxd biedt de perfecte balans om je bezig te houden en tegelijkertijd de rust en ontspanning te geven die je nodig hebt. Tijdens je verblijf bij D-Toxd kun je kiezen uit verschillende programma’s. Op basis van jouw input wordt er een persoonlijk programma opgesteld dat je bij aankomst ontvangt. Op deze manier kan je tijdens je verblijf werken aan de door jou gewenste resultaten.

 

De reis begint al voordat je in het vliegtuig naar Spanje stapt. “Want voor ons is een gezondheids-retreat meer dan een 7-daags verblijf. Het is een levenslange ervaring die al begint voor je aankomt.” Het hele D-Toxd team is zeer ervaren met alle programma’s die ze hebben samengesteld – sterker nog, ze hebben de programma’s door hun ervaring samengesteld! D-Toxd weet als geen ander hoe ze de verschillende uitdagingen aan moeten gaan en hun ervaring zorgt ervoor dat ze jou kunnen ondersteunen tijdens jouw reis om je weer goed te voelen.

 

Het is eigenlijk heel simpel – zorg voor je lichaam, voed je geest en hou van je leven! Bij D-Toxd maken ze simpel wat ingewikkeld lijkt, en geven ze je de vrijheid en het plezier terug die je misschien al enige tijd mist in je leven.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt als full service PR & Marketing bureau deels de website voor D-Toxd. Wij hebben onder andere de website vertaald naar het Nederlands en wij hebben ervoor gezorgd dat de webteksten SEO geschreven zijn.

 

Ben jij ook benieuwd naar wat wij doen bij House of Rebels? Lees dan meer op onze pagina over diensten wat wij je te bieden hebben.