Dermasence medische huidverzorging


Bedrijfsinformatie Dermasence

https://www.dermasence.de/ 

Dermasence is opgericht in de Duitse stad Münster in 1991 door vijf dermatologen en een apotheker. Met drie werknemers in dienst en een grote hoeveelheid passie en toewijding startte het bedrijf. Inmiddels is het skincare merk uitgegroeid tot een van de leidende merken op het gebied van medische skincare in Duitsland met 140 werknemers. Met hun producten die al in Duitsland en Oostenrijk worden verkocht, is Dermasence sinds de lente van 2017 ook in de Nederlandse apotheken te vinden.

Dermasence is erg toegewijd aan hun missie: ‘ houd de huid gezond’. Het is exclusief verkrijgbaar bij apotheken. Dit is omdat klanten hier een gespecialiseerd en professioneel advies krijgen. Het prachtige huidverzorgingsmerk staat voor het volgende: consistente oriëntatie naar verschillende huidaandoeningen, op maat gemaakte verzorging en effectieve, hoogwaardige ingrediënten. Hun assortiment bestaat maar liefst uit 50 producten om ervoor te zorgen dat al hun klanten de juiste verzorging krijgen. Dermasence biedt producten aan die speciaal ontwikkeld zijn om allerlei soorten huidaandoeningen te verbeteren, van acne en neurodermatitis tot rosacea. Naast deze producten heeft het merk ook een lijn met hoogwaardige en effectieve producten in het anti-aging segment.

Dermasence geniet momenteel van haar enorme groei en wil dan ook uitbreiden en meer zichtbaarheid. Dit doen ze sinds de lente van 2017 in Nederland, maar zijn ook van plan om in de toekomst naar meer Europese landen uit te breiden.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt als fullservice PR & marketing bureau de volledige PR en social media van Dermasence. Door Dermasence op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Ben jij ook benieuwd naar wat wij doen bij House of Rebels? Lees dan meer op onze pagina over diensten wat wij je te bieden hebben.