DIY Soap logo house of rebels PR amsterdam


BEDRIJFSINFORMATIE DIY SOAP

https://www.diysoap.nl/nl/

DIY Soap werd in 2015 door Erica Linger opgericht vanuit de idee dat huidverzorging eerlijker en transparanter kan. Van dit concept werd ze dagelijks overtuigd door het feit dat haar eigen dochter een zeer moeilijke, gevoelige en droge huid heeft. Het tijdrovende proces van het verzamelen van de juiste ingrediënten en hoeveelheden bracht haar op een idee. Namelijk het aanbieden van de juiste ingrediënten in de juiste porties, zodat je die alleen nog thuis hoeft af te maken. Naast aandacht voor de juiste ingrediënten en verpakkingsmateriaal, besteedt DIY Soap ook veel aandacht aan de mensen achter de producten.

 

Door DIY pakketten aan te bieden speelt het merk in op de groeiende behoefte aan transparantie in de cosmeticabranche. Met DIY Soap speelt oprichtster Erica Linger op twee belangrijke trends: de stijgende populariteit van het do it yourself-principe en de toenemende vraag naar natuurlijke huidverzorging. De producten van DIY Soap zijn namelijk 100% natuurlijk, vegan en biologisch, en bovendien snel en makkelijk thuis te maken. Het is naturel, fresh & fun!

 

Assortiment van DIY Soap

Het DIY Soap-assortiment bestaat o.a. uit oliën, body scrubs en body creams met ingrediënten zoals kokosolie, lavendel en shea-boter. In de winkel kun je zelf de lekkerste producten samenstellen met behulp van Erica. Daarnaast kun je met je lege wekpot naar de winkel komen en refill producten aanschaffen.

DIY SOAP House of Rebels Amsterdam

 

Meer informatie

Op 5 april 2017 opende de eerste DIY Soap-winkel in de Van Woustraat 48 te Amsterdam. Naast dat je de producten in de winkel aan kunt schaffen zijn er nog meer verkooppunten. Kijk voor een winkel bij jou in de buurt op www.diysoap.nl.

 

 

 

WELKE ROL SPEELT HOUSE OF REBELS

House of Rebels ondersteunt DIY Soap op gebied van PR, om zo de naamsbekendheid van het merk te vergroten. Door DIY Soap op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk genereren we zichtbaarheid aan de hand van mooie publicaties.Meer informatie of zelf behoefte aan een PR offensief? Neem dan nu hier contact op.