edgardcooper PR AMSTERDAM House of Rebels Marketing - hondenvoer


Bedrijfsinformatie Edgard & Cooper

https://nl.edgardcooper.com/

 

Het Belgische bedrijf Edgard & Cooper ontwikkelde de eerste hondenbrokken ter wereld gemaakt met 100% vers vlees. Daarbij worden gezonde ingrediënten toegevoegd zoals groenten, fruit, bessen en kruiden. Dit resulteert in ongelooflijk voedzaam en goed verteerbaar voer, en bovenal: honden zijn er dol op.

 

Het verhaal van het hondervoer

Het verhaal van Edgard & Cooper leest als een sprookje. Vier jaar geleden werd Edgard, de hond van Koen, ziek van zijn hondenvoeding. Koens beste vriend Louis klaagde op zijn beurt dat ook hij nooit gezond hondenvoer voor Cooper vond. De twee vrienden beten zich vast in de wereld van het hondenvoer en werden niet blij van wat ze daar ontdekten: vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen, … Dat kon beter. Samen werkten ze gezonde recepten uit, met échte ingrediënten. Allemaal kraakvers en met 100% pure ingrediënten. Edgard & Cooper was geboren!

Vier jaar later kan je vandaag de dag ook in 10 landen buiten België het voer van Edgard & Cooper in de winkelrekken vinden. En trouwens, Edgard & Cooper bestaan écht, en lopen gewoon rond op kantoor in Harelbeke. Nog een mooi weetje: 10% van de winst gaat naar goede doelen die zich bezig houden met dieren.

Om hun ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden bestaat de verpakking uit 100% recyclebaar materiaal. Zo zit de natte voeding in recyclebare aluminium blikjes en kuipjes en zijn de zakken voor de brokjes gemaakt van 100% composteerbare én afbreekbare materialen. De tekst en tekeningen op de verpakkingen worden gedrukt met inkt op waterbasis zonder chemische stoffen. Het mag duidelijk zijn, Edgard & Cooper geven om het milieu.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt Edgard & Cooper op gebied van PR, om zo de naamsbekendheid van het merkt te vergroten. Dit doen de Rebels door Edgard &Cooper proactief en reactief onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk. Bijvoorbeeld door het versturen van persberichten, persbriefjes en producten ter review.

 Meer informatie of zelf behoefte aan PR ondersteuning? Neem dan nu hier contact op. Benieuwd naar het afgelopen event of meedoen aan een toekomstig event? Lees hier meer!