House of Rebels Foreo PR amsterdam


Bedrijfsinformatie Foreo

https://www.foreo.com/nl

 

De innovatieve, Zweedse beautyspecialist FOREO heeft in juni 2017 de ESPADA op de markt gebracht, een krachtig nieuw wapen in het gevecht tegen acne. FOREO is een merk dat tools aanbied om je leven mooier maken. FOREO ziet het als hun missie om jou extra zelfvertrouwen te geven. Dit merk brengt daarom een nieuwe standaard van high-end beauty- en welzijnsoplossingen voor een breder publiek dan ooit tevoren. Eén van deze oplossingen is de ESPADA.

 

De ESPADA

De ESPADA is een apparaat voor lichttherapie van professionele kwaliteit, maar dan om thuis te gebruiken. Dit wapen op het gebied van huidverzorging biedt een oplossing voor mensen met acne. Over de hele wereld hebben meer dan 650 miljoen mensen last van acne! FOREO belooft dat we door de ESPADA duizenden euro’s kunnen besparen. Want hiermee zijn dure blue-light behandelingen niet meer nodig. Nu kunnen we dit gewoon thuis doen, voor een fractie van de prijs!

Blue-light?

Wat is een blue-light acnebehandeling precies? De krachtige blue-light frequenties dringen diep door in de poriën en bestrijden zo de bacteriën die acne veroorzaken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van agressieve chemicaliën en onhandige crèmes. Deze technologie is zeer doeltreffend en helemaal pijnloos!

 

Een zuivere huid

De ESPADA is klinisch onderzocht om aan te tonen dat deze tool meer is dan zomaar een acnebehandeling. Maar liefst 100% van de proefpersonen had na gebruik een extra zuivere huid. Na slechts vier weken de ESPADA gebruikt te hebben had 90% van de proefpersonen een gezondere huid. Een nieuwe huid en bijpassend zelfvertrouwen, en dat alles dankzij dit geheime wapen!

 

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt als full service PR & marketing bureau de PR voor de ESPADA van FOREO. Voor dit product genereren wij meer zichtbaarheid en naamsbekendheid binnen Nederland door deze tool op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen. Dit doen wij onder andere door het gericht versturen van persberichten, perssamples en beeldmateriaal naar relevante on- en offline perscontacten.

 Meer informatie of zelf behoefte aan PR ondersteuning?Ben jij benieuwd geworden naar onze diensten? Kijk dan hier.