Logo het bosch - House of Rebels


Bedrijfsinformatie het Bosch

Fine dining aan het Nieuwe Meer. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen op een van de mooiste locaties van Amsterdam. Het Bosch is een contemporary lifestyle restaurant met een keuken gebaseerd op de Franse gastronomie, maar vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend! Vanaf 26 maart is het roer van restaurant Het Bosch overgedragen van vader Ferry naar zoon Danny van Houten. Hier hoort ook een vernieuwd concept bij en een nieuwe menukaart. Geen voor- of hoofdgerechten meer, maar een ruime keuze uit verschillende kleinere gerechten. Aan de kwaliteit zal geen afbreuk gedaan worden, de ambitie is er om alle gerechten naar Michelin-niveau te verhogen.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt als full service PR & Marketing bureau de volledige PR en social media voor Het Bosch. Door Het Bosch op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Nieuwsgierig geworden naar Het Bosch? Neem dan snel een kijkje bij onderstaande publicaties.

Ben jij ook benieuwd naar wat wij doen bij House of Rebels? Lees dan meer op onze pagina over diensten wat wij je te bieden hebben.