Home is Home - KARE - House of Rebels 

Bedrijfsinformatie Home is Home

https://www.homeishome.nl/

Home is Home is een (web)winkel met verrassende woonproducten, van trends op woongebied. Zo kun je nét dat beetje extra toevoegen aan je interieur. Het team van Home is home bestaat uit allemaal verschillende specialisten die continue werken aan het mooiste aanbod meubelen en decoratie. De trendscouts komen zo over de hele wereld, voor laatste trends op het gebied van wonen en de mooiste spullen voor je interieur.

 

Home is Home voert merken als  KARE Design, By Boo, Riverdale, Brix, Eleonora, Livingfurn en Naver Collection. Op het hoofdkantoor in Ulft is een ruime showroom waar alle merken zijn vertegenwoordigd. KARE Design heeft de eerste Nederlandse shop-in-shop geopend bij Home is Home. KARE is een Internationaal design bedrijf, toegewijd aan het ontwikkelen van de allernieuwste interieur concepten. Met een gevoel voor de markt en trends zorgt KARE voor inspirerende inrichtingsideeën waar iedere design-fan gelukkig van wordt. De KARE collectie bestaat uit uiteenlopende artikelen van lampen tot spiegels en van wanddecoratie tot zitmeubelen. Een collectie voor de romanticus, de ondeugende, de stijlbewuste en iedereen die grenzen wil verleggen als het gaat om het inrichten van het eigen huis.

 

De opening van de winkel was een groot succes waar talloze bezoekers onder het genot van een drankje, fingerfood en DJ Maximuss dit bijzondere Duitse merk leerde kennen. Vanuit Duitsland was KARE decorateur Uwe Preissler aanwezig samen met Dick Prince, eindverantwoordelijk voor KARE Benelux. Dick Prince: “Deze eerste Nederlandse shop-in-shop is precies waar KARE Design voor staat: shameless en fun, een hele gave collectie. Wij zijn heel blij met Home is Home. Zij begrijpen ons merk en stralen uit wat heel goed bij KARE past! Een ondernemer die ervoor gaat”.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt Home is Home bij de marketing en PR werkzaamheden.