Op 4 oktober 2017 organiseerde House of Rebels een internationaal persevent voor The Body Shop. Het event stond geheel in het teken van de bijzondere #PlayForPeace kerstcollectie van The Body Shop, die gepresenteerd werd aan pers en influencers uit Nederland, België en Frankrijk.

 

tbs House Of Rebels

PEACE PLAY PROJECT

Deze kerst wil The Body Shop dat je je zorgen even vergeet en geniet van feestelijke spelletjes en plezier. Veel van de verpakkingen van de nieuwe seizoenscadeaus veranderen daarom in spelletjes voor de hele familie! Tegelijkertijd steunt The Body Shop met elke aankoop uit de kerstcollectie het PEACE PLAY PROJECT van International Alert, dat vluchtelingenkinderen helpt zich weer kind te laten voelen.

 

Dit speelse thema was duidelijk aanwezig tijdens het event, dat plaatsvond bij het kleurrijke Fashion for Good in Amsterdam. De dag begon met een uitgebreide perslunch, waarbij de aanwezige journalisten geïnformeerd werden over de nieuwe collectie. Uiteraard was er ook uitgebreid gelegenheid om te testen én te spelen met de nieuwe producten.

 

‘s Avonds werd er voor influencers een kleurrijk diner geserveerd ook zij werden op de hoogte gebracht van al het feestelijke nieuws. Daarnaast vond er een visagie-workshop plaats en konden verschillende gifts gewonnen, gepersonaliseerd en natuurlijk geprobeerd worden.

 

Rol House of Rebels

House of Rebels speelde bij de organisatie van dit event een belangrijke rol. Wij waren verantwoordelijk voor het uitnodigingstraject, locatie, aankleding, catering en het verloop van het event zelf. Aanwezig waren House of Rebels, de PR managers van The Body Shop Nederland, Frankrijk en Benelux en natuurlijk onze persrelaties. De kerstcollectie is mede door het prachtige event enorm goed ontvangen door de pers. Al snel kwamen er veel lovende publicaties binnen. Zie hier een aantal voorbeelden Curvacious.nl,  &C, Harper’s Bazaar.