Joarz - PR - Marketing - amsterdam


Bedrijfsinformatie JOARZ

https://joarz.com/

 

JOARZ produceert dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens van Eco-friendly percal katoen met een draaddichtheid van 300 per inch, waar de meeste producenten op 200 draden blijven steken. Dit verschil is enorm voelbaar in bed, maar gelukkig niet in de portemonnee. JOARZ biedt luxueus beddengoed aan voor consumenten tegen een lief prijsje. Vier maanden nadat JOARZ online ging verscheen er een interview met oprichtster Jorien Huigen (27) in De Telegraaf. Resultaat: in diezelfde middag was de hele JOARZ-webshop nagenoeg uitverkocht. Ook resellers als Smulders Textiel en FonQ waren diezelfde week door hun JOARZ voorraad heen.

 

De onderneming hecht veel waarde aan mens en milieu; zo werken zij met een fabriek in Pakistan waar alle medewerkers boven de 18 jaar zijn en waar zij onder veilige omstandigheden hun werkzaamheden kunnen uitvoeren met werkdagen van maximaal 10 uur. Er worden geen giftige chemicaliën toegevoegd aan de producten om het bijvoorbeeld strijkvrij te maken; JOARZ vindt een onschuldig kreukeltje ondergeschikt aan het behoud van het milieu en de gezondheid van haar consumenten.

 

Jorien Huigen: “Natuurlijk ben ik optimistisch aan dit avontuur begonnen, maar ik had niet durven dromen dat het zo’n succes zou worden binnen vier maanden tijd. Dat geeft veel vertrouwen na een zeer onzekere, eenzame en moeilijke begintijd waar denk ik bijna iedere ondernemer mee te maken krijgt. Ja, ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat tot nu toe, maar Nederland is niet het eindstation. Momenteel ben ik met meerdere buitenlandse warenhuizen in gesprek over mogelijke samenwerkingen en dat ziet er veelbelovend uit.”

 

 

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt JOARZ op gebied van PR, om zo de naamsbekendheid van het merkt te vergroten. Dit doen de Rebels door JOARZ proactief en reactief onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk. Bijvoorbeeld door het versturen

 Meer informatie of zelf behoefte aan PR ondersteuning? Neem dan nu hier contact op. Benieuwd naar het afgelopen event of meedoen aan een toekomstig event? Lees hier meer!