BEDRIJFSINFORMATIE Kappé Perfumes & Colors

Of je nu onderweg bent naar huis of naar het buitenland, Kappé Perfumes & Colors is dé winkel op Schiphol met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging. Het is een winkel die prachtige, luxe merken aanbiedt zoals Chanel, Dior en La Prairie. Kappé Perfumes & Colors werkt met mensen die een passie hebben voor het prachtige cosmetica-vak: het personeel is kundig en staat je graag te woord. Zij kunnen je professioneel advies geven op het gebied van skincare, make-up en parfums.

 

Sinds 1950 is Kappé al een begrip binnen Schiphol. Het is ooit begonnen als een herenkapsalon. Nu is Kappé uitgegroeid tot een prachtige, luxe parfumerie. Daarnaast heeft Kappé Perfumes & Colors ook een eigen nagelsalon van OPI, waar je je nagels kunt laten lakken met de OPI gelnagellak. Zo ga je gegarandeerd met perfect gelakte nagels naar huis of naar je vakantiebestemming!

 

Locatie

Je vindt Kappé Perfumes & Colors voor de security op Schiphol Plaza te Amsterdam airport. Bekijk de plattegrond van Schiphol voor meer informatie! En nog even een Rebel-tip: Ben je in het bezit van een Schiphol pas? Dan krijg je op iedere aankoop 10% korting!

 

Het event

Op 30 oktober 2017 vond de grand opening van Kappé Perfumes & Colors plaats. Vanwege deze feestelijke gelegenheid was dé make-up artist van dit moment, Amanda Rijff, aanwezig. Zij stond gedurende de dag klaar om je te voorzien van een touch-up. Daarnaast waren er rondom de opening een aantal speciale (win)acties georganiseerd. De meest gave winactie? Een Burberry-flacon van het prachtige parfum My Burberry. Dit was een uniek collectors item ter waarde van €2.700!

 

Wat doet House of Rebels voor Kappé Perfumes & Colors?

House of Rebels was verantwoordelijk voor de opening van de nieuwe winkel op Schiphol. De winkel werd gedurende de dag druk bezocht. We kunnen terugkijken op een erg geslaagd en succesvol openingsevent!

Ook waren de rebels waren verantwoordelijk voor het creatieve concept rondom de opening en tevens de uitvoer hiervan. Van de DJ tot de aankleding tot de hostessen: de rebels hebben het geregeld! Gedurende het event waren wij ook aanwezig om alles in goede banen te leiden en hielden we het Facebook en Instagram account bij voor Kappé Perfumes & Colors. Ieder uur werd er een foto geplaatst en kwam er een er een live video online van de feestelijke opening.

 

Heb jij binnenkort ook een event waarbij je ondersteuning kunt gebruiken? Wij horen het graag!

 

 

 

 

Projecten voor Kappé Perfumes & Colors