lavera

Bedrijfsinformatie lavera

www.lavera.nl

In 1987 richtte Thomas Haase Laverana op en introduceerde het merk lavera. Laverana is afgeleid van het woord ‘verum’, Latijn voor ‘de waarheid’. In 1988 opende Klara Ahlers ’s werelds eerste speciaalzaak voor natuurlijke cosmetica in Göttingen in Duitsland. Sindsdien werken ze aan de ontwikkeling van de markt voor natuurlijke cosmetica.

Laverana GmbH & Co.KG produceert al meer dan 25 jaar natuurlijke cosmetica die voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Elk product wordt zelf ontwikkeld, geproduceerd en wereldwijd verscheept naar zo’n 40 landen. lavera is het merk van Laverana dat staat voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica.

 

Het belangrijkste doel van lavera is het produceren van échte natuurlijke cosmetica, die natuurlijk, huidvriendelijk en werkzaam is. lavera is tegen dierproeven en garandeert de veiligheid en werkzaamheid, bewezen uit onderzoek bij vrijwillige proefpersonen. lavera is ook vrij van chemicaliën, siliconen, op aardolie gebaseerde olie, aluminiumzouten en micro plastic deeltjes. De innovatieve formules van lavera’s natuurlijke cosmeticaproducten zijn 100% geschikt voor het hele gezin.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt als full service PR & Marketing bureau de volledige PR voor lavera. Door lavera op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Nieuwsgierig geworden naar lavera? Neem dan snel een kijkje bij onderstaande publicaties.

Ben jij ook benieuwd naar wat wij doen bij House of Rebels? Lees dan meer op onze pagina over diensten wat wij je te bieden hebben.Projecten voor lavera