Libeert - House of Rebels


Bedrijfsinformatie Libeert

http://www.libeert.com/nl

Libeert is een familiebedrijf opgericht in 1923 waar momenteel de vierde generatie aan de slag is.  Deze generatie laat sinds 2013 een frisse wind door het belgische familiebedrijf waaien. Libeert is in België marktleider in holle figuren maar ze willen hun productie en expertise uitbreiden in Europa. Kwaliteit staat erg hoog in het vaandel bij Libeert. The Family Recipe staat voor vertrouwen en respect op alle vlakken; de ingrediënten, de kwaliteit van de chocolade, de waarden, medewerkers, business integrity en de klanten.

 

Deze Pasen wordt nog leuker – of je nu nog mee doet aan het paaseieren zoeken of het gewoon leuk vindt om iemand iets cadeau te doen – want Libeert komt met onweerstaanbare en humoristische chocolade eieren. De Eggspressions zijn beschikbaar in vier verschillende prints. Elke print is gebaseerd op een emoticon, met keuze uit hartjesogen, een grote glimlach, een muziek luisterend ei of het ei dat tranen in zijn ogen heeft van het lachen. Een leuk feitje: De twee meestgebruikte emoticons zijn deze met de ogen als hartjes en degene met tranen van het lachen. Naar welke ga jij deze Pasen op zoek?

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt Libeert met de lancering van de Eggspressions in Nederland. Dit houdt in dat House of Rebels de PR verzorgd voor Libeert. Dit wordt op een reactieve als zowel actieve manier gedaan door middel van perszendingen, persbriefjes, deskvisits en persberichten. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten, klik dan hier voor meer informatie!