Loewe house of rebels pr amsterdam


BEDRIJFSINFORMATIE LOEWE

https://www.loewe.tv/be-nl

Loewe werd in 1923 opgericht door de broers Siegmund en David Ludwig Loewe en stelde in 1931 op de Achtste Radiotentoonstelling in Berlijn ’s werelds eerste elektronische filmuitzending voor. De hoofdingenieur van Loewe, de briljante uitvinder en fysicus Manfred von Ardenne, ontdekte deze technologie. En zo vond Loewe de elektronische televisie uit – de tv zoals we die vandaag kennen. Loewe ontwikkelde ook de eerste draagbare televisie. Maar dat is nog niet alles. Loewe Art 1, nu een heus designicoon, werd in de jaren 80 tentoongesteld in het New York Museum of Modern Art (MoMA).

 

De Loewe-toestellen worden nog steeds met heel wat passie, enthousiasme en uitgebreide knowhow geproduceerd in Duitsland. De afdelingen ontwikkeling en productie en de klantendienst bevinden zich nog altijd in Kronach (Oberfranken). De producten van Loewe zijn perfect uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bovendien zijn ze ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en om zo weinig mogelijk energie te verbruiken. Modulaire technologie, premiummaterialen, nauwkeurige ambacht, vakmanschap, regelmatige software-updates en niet in de laatste plaats een tijdloos design garanderen een product dat jaren meegaat en geven de gebruiker het gevoel dat hij een duurzaam product bezit. In een notendop: hightech met een ziel.

 

 

WELKE ROL SPEELT HOUSE OF REBELS

House of Rebels ondersteunt Loewe op gebied van PR in Nederland, om zo de naamsbekendheid van het merk te vergroten. Dit doen we door Loewe proactief en reactief onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk. Bijvoorbeeld door het versturen van persberichten, events en samenwerkingen.Meer informatie of zelf behoefte aan een PR offensief? Neem dan nu hier contact op.