Lucis house of rebels pr amsterdam


Bedrijfsinformatie LUCIS LAMP

www.lucislamp.com

 

Innovative Brands, gestart in 2015, ontwikkelt innovatieve en high-end producten. Met haar Lucis LED lamp hebben ze de standaard ontwikkeld op het gebied van draadloze verlichting. De twee oprichters van Lucis Lamp vestigden het bedrijf in hartje Amsterdam van waaruit ze gemakkelijk hun producten wereldwijd kunnen aanbieden. Met hun grote internationale netwerk focussen ze zich niet alleen op de gewone consument maar ook op andere bedrijven. Voor het B2B segment doorloopt Innovative Brands de gehele productlevenscyclus van design naar prototype tot eindproduct.

 

Na een succesvolle crowd funding campagne lanceert Innovative Brands nu twee nieuwe versies van de mobiele Dutch Design lamp: de Lucis Lamp Lite en de Lucis Lamp Bamboo. De Lucis Lamp Lite is een instapmodel die met slechts 2,5 uur opladen 4 tot 40 uur meegaat. De Lucis Lamp Bamboo verlegt de grenzen van draadloze verlichting met een output van 450 lumen, vergelijkbaar met een 50 watt gloeilampje. Het model is daarmee de krachtigste draadloze lamp ter wereld.

 

Naast deze nieuwe modellen, lanceert Innovative Brands ook nieuwe accessoires die het gebruik van de Lucis Lamp nog leuker en makkelijker maken. Voor de accessoires werken ze enkel met de mooiste materialen zoals hand geselecteerde Zebrano hout en hoogwaardig aluminium. Zo is er onder andere een handige travel kit met een draagzak, een haak om de lamp op te hangen (bijvoorbeeld in een tent of aan een boomtak) en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet.

 

WELKE ROL SPEELT HOUSE OF REBELS

 

House of Rebels verzorgt als full service PR & marketing bureau de PR voor Lucis Lamp. Door Lucis Lamp op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Nieuwsgierig geworden naar deze speciale lamp? Neem dan snel een kijkje bij onderstaande publicaties.

 

Ben ook jij benieuwd naar onze diensten? Lees dan hier meer.

 Publicaties LUCIS LAMP