House of Rebels - PR - Natura Siberica


BEDRIJFSINFORMATIE NATURA SIBERICA

https://www.naturasiberica.nu/

Natura Siberica biedt natuurlijke cosmetica voor haar, lichaam een gezicht op basis van biologische planten en kruiden. Dit innovatieve cosmeticabedrijf is in 2007 opgericht door Andrey Trubnikov en is het eerste en enige bedrijf dat biologische cosmetica heeft ontwikkeld van wilde kruiden, grassen en planten uit Siberië en het verre oosten.

 

De harmonie en schoonheid van deze natuur heeft Natura Siberica vertaald in haar producten. Deze noordelijke, natuurlijke materialen zijn rijk aan kostbare oliën en vitaminen en worden gebruikt omdat ze bekend staan om hun gunstige eigenschappen. Ten minste 95% van de ingrediënten van de producten van Natura Siberica zijn van plantaardige oorsprong. Ook zijn alle producten vrij van petrochemische producten, siliconen, parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

 

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt Natura Siberica met hun social media. Voor zowel Instagram als Facebook ontwikkelde House of Rebels een huisstijl en we zorgen voor een constante groei aan volgers en likes. Op deze manier krijgt Natura Siberica meer zichtbaarheid en naamsbekendheid in Nederland.

 Meer informatie of zelf behoefte aan sterke Social Media kanalen? Neem dan nu hier contact op. Benieuwd naar het afgelopen event of meedoen aan een toekomstig event? Lees hier meer!