Logo natural birthing company

 

 

 

 

 

 


BEDRIJFSINFORMATIE NATURAL BIRTHING COMPANY

 

https://naturalbirthingcompany.com

Natural Birthing Company is opgericht in 2013 door vroedvrouwen en biedt gespecialiseerde producten specifiek ontwikkeld voor zwangere of net bevallen vrouwen.

 

Door een gebrek aan verkrijgbare producten die de échte zwangerschaps-issues aanpakten bij zwangere vrouwen en nieuwe moeders , ontwikkelde geregistreerd vroedvrouw Jane Mason een lijn van producten voor de Retail sector.

 

Een zwangerschap kan enorme gevolgen hebben en voornamelijk na de bevalling is je lichaam erg kwetsbaar. Je wil daarom niet zomaar producten gebruiken die schadelijke stoffen kunnen bevatten. Natural Birthing Company belooft dan ook dat de producten zijn gemaakt van ingrediënten van natuurlijke afkomst. De producten bevatten geen petrochemicaliën, Sodium Lauryl Sulfaat (SLS), parabenen, kunstmatige parfum of kleurstoffen en minerale oliën. De producten worden verpakt in BPA vrije verpakkingen zijn niet getest op dieren en zijn door al deze redenen ook geschikt voor vegans. De gehele productlijn is ontwikkeld in samenwerking met aromatherapeuten en apothekers om de veiligheid van moeder en baby te garanderen.

 

Assortiment Natural Birthing Company

  • ‘Down Below’ Perineal Massage Oil: massageolie.
  • ‘Pure Bliss’ Postnatal Compress Solution: kalmeert en verzacht de pijnlijke intieme zones.
  • ‘Bosom Buddies’ Breastfeeding Oils: olie voor na de borstvoeding.
  • ‘Cool it Mama’ Cooling Body Spritz. Een kalmerende en ontspannende spray voor lichaam en gezicht.
  • naturalbirthingcompany hor PR marketing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WELKE ROL SPEELT HOUSE OF REBELS

House of Rebels ondersteunt Natural Birthing Company op gebied van PR, om zo de naamsbekendheid van het merkt te vergroten. Dit doen de Rebels door Natural Birthing Company proactief en reactief onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk. Bijvoorbeeld door het versturen van persberichten, persbriefjes en producten ter review.Meer informatie of zelf behoefte aan een PR offensief? Neem dan nu hier contact op.