Natuurlijk Rooibos House of Rebels PR Marketing


BEDRIJFSINFORMATIE NATUURLIJK ROOIBOS

https://www.natuurlijkrooibos.com/nl/rooibos-voor-je-huid/

Natuurlijk Rooibos is een skincare merk met als hoofdingrediënt rooibos. Sinds 2005 worden de producten van Natuurlijk Rooibos in Zuid-Afrika op een natuurlijke wijze geproduceerd en op de markt gebracht. Goede en eerlijke producten creëren die aansluiten bij een gezonde levensstijl staan hierbij centraal. Natuurlijk Rooibos produceert producten die echt werken.

 

De meeste kennen rooibos waarschijnlijk alleen van rooibosthee, maar rooibos biedt ook uitstekende verzorging van de gezichts- en lichaamshuid. Rooibos bevat namelijk een hoge concentratie aan antioxidanten, vitaminen en mineralen. Alle Natuurlijk Rooibos producten zijn dermatologisch getest, parabeen vrij en worden nooit getest op dieren.

 

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt Natuurlijk Rooibos op gebied van marketing, PR en events om zo meer naamsbekendheid en zichtbaarheid te genereren binnen Nederland.

 Meer informatie of zelf behoefte aan PR ondersteuning? Neem dan nu hier contact op. Benieuwd naar het afgelopen event of meedoen aan een toekomstig event? Lees hier meer!