Pilot - House of Rebels


Bedrijfsinformatie Pilot

https://www.pilotpen.be/

Pilot is een van oorsprong Japanse schrijfwarenfabrikant. Met al 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van pennen, klom het bedrijf op naar de 2de plaats op wereldniveau. Onder het motto #happywriting leert Pilot de wereld plezier beleven aan schrijven, tekenen en krabbelen. En daarom ontwikkelden ze een pen voor ieders hand. De rode draad bij Pilot? Innovatie! Hun onderzoeken leverden al nieuwe vloeibare inkten, gel inkten en de populaire Frixion-technologie op. Daarnaast zet Pilot zich volop in voor milieubehoud door pennen te vervaardigen uit gerecycled plastic. #Happywriting voor een #happyplanet dus!

 

Pilot vierde dit jaar zijn 100ste verjaardag. Omdat je niet iedere dag 100 jaar wordt, besloot de alom bekende pennenfabrikant uit te pakken met de ‘Pilot by Mika’-collectie. Een reeks klassiekers in een nieuw jasje, en dat door popidool Mika. Hij is al van kinds af aan een heuse Pilot-fan en is dan ook erg trots om aan dit project mee te werken. En dat onder het motto: voor de 100ste verjaardag mag het wat specialer zijn.

 

Pilot staat voor ‘happy writing’. Dat is plezier beleven aan schrijven, tekenen en krabbelen. En daarvoor ontwikkelde de fabrikant een pen voor ieders hand. Van klassieke balpennen tot vulpennen. Er is voor ieder wat wils. En het zijn de toppers uit deze verschillende categorieën die in de verjaardagscollectie onder handen werden genomen.

 

Donderdag 1 maart 2018 was complimentendag. Na aanleiding van complimentendag kon je in verschillende treinstations een reuze grote Pilot Wall tegenkomen. Een muur gemaakt door Pilot waarop je als voorbijganger een complimentje kon schrijven. Ook kreeg je er leuke kaartjes en een Pilot-pen bij. Zo kon je vervolgens ook je boodschap verder rondsturen.

 

Pilot gaat in de toekomst verder met de ontwikkeling van hun producten en dit zowel op niveau van milieubehoud en kwaliteit als comfort!

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt de PR voor Pilot. Voor deze ‘Pilot by Mika’ collectie doen wij van House of Rebels een speciale verjaardagszending. Hierbij krijgen een aantal goede persrelaties een leuk verjaardagscadeau toegestuurd met een paar van de prachtige Pilot producten.