Header Pulsin Logo

Bedrijfsinformatie Pulsin

www.pulsin.co.uk

Bring health food to life every day

Het bewust bezig zijn met wat je eet is tegenwoordig een echte trend! Van superfood naar vegan producten je ziet het steeds meer op de markt verschijnen. Pulsin past perfect bij deze groeiende trend van natuurlijk snackende consumenten. Pulsin biedt een uitgebreid assortiment van gezonde, vegan, suikervrije, glutenvrije, zuivelvrije en soja vrije producten voor de moderne behoeften van de consument.

 

Assortiment Pulsin

Het assortiment van Pulsin bestaat uit verschillende bars zoals de Raw Choc Brownie, Protein Boosters of de Fruity Oat Bar. De bars komen in vele verschillende smaken zoals amandelen en rozijn of vanille met chocolate chip. Naast de gezonde bars is het assortiment uitgebreid met verschillende varianten proteïnepoeders die net als de repen boordevol eiwitten en enkel natuurlijke ingrediënten zitten. Ze komen in verschillende variaties zoals Erwteneiwit, Hemp eiwit of Rijsteiwit en zijn de perfecte toevoeging aan het ontbijt, smoothies of andere recepten.

 

Alle producten bevatten hoogwaardige proteïne voor een snelle aanvulling van eiwitten. De Pulsin eiwitrepen zijn dé ideale pre-en post-workout boosters en ook geschikt als een gezonde maaltijd en on-the-go. Niet alleen voor sporters, maar ook als gezonde snack!

Verkooppunten van Pulsin zijn onder andere de Albert Heijn, Etos of online bij Body&fit shop. Kijk voor het gehele assortiment op www.pulsin.co.uk.

 

 

Meer informatie

Verkooppunten van Pulsin zijn onder andere de Albert Heijn, Etos of online bij Body&fit shop. Kijk voor het gehele assortiment op www.pulsin.co.uk.

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels ondersteunt Pulsin op gebied van PR en social media, om zo de naamsbekendheid van het merk te vergroten. Dit doen de Rebels door Pulsin proactief en reactief onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk, bijvoorbeeld door het versturen van persbriefjes en het verzenden van producten ter review. Door mooie content te creëren voor de social media kanalen dragen we bij aan de online zichtbaarheid en een sterke merkidentiteit. Zie hier de Instagram van Pulsin.

Meer informatie of zelf behoefte aan Social Media of een PR offensief? Neem dan nu hier contact op.

 

En hierbij een screenshot van de opstart van de Instagram account van Pulsin
Pulsin Social Media

Pulsin