Treets. Caring Traditions

Treets Traditions is een natuurlijk merk. Het merk is geïnspireerd op de eeuwenoude tradities van verzorgen. Onze oerouders hadden enkel de natuur als bron van verzorging. Alle kennis over de heilzame en geneeskrachtige werking van bijvoorbeeld bloemen en kruiden haalden zij dan ook uit de natuur. Door deze extracten met de juiste ingrediënten te mengen kwamen ze erachter hoe verschillende huidklachten verzorgd konden worden. Deze prachtige tradities vanuit de kern van ons bestaan werden vervolgens doorgegeven van generatie op generatie. Dat brengt ons in het heden waar we nog steeds gebruik maken van deze caring traditions.

 

Treets Traditions zet zich wereldwijd in om tradities te verrijken met de kennis die we nu hebben. Op die manier blijven de eeuwenoude tradities in leven en worden ze voor iedereen bereikbaar.

 

Pure Serenity

Het assortiment van Treets Traditions bestaat uit meerdere lijnen. Elke lijn is uniek en focust zich op de specifieke wens van de klant op dat moment. Denk aan relaxen, herstellen of juist het ontgiften van je huid. Ook is elke lijn geïnspireerd op tradities uit een ander land. In november 2017 lanceerde het merk een nieuwe lijn, Pure Serenity. Deze productlijn is gebaseerd op de Japanse Traditie ‘’Onsen”. De producten bevatten Japanse kersenbloesem en Yuzu, dat rijk is aan vitamine C en helpt om je huid jong te houden.

 

Welke rol speelt House of Rebels?

House of Rebels ondersteunt Treets Traditions op het gebied van PR, en dan met name voor de Pure Serenity-lijn. Naast het opstellen en verzenden van een persbericht naar onze on- en offline persrelaties, hebben wij diverse bloggers benaderd voor het schrijven van een review. De producten van Pure Serenity werden erg enthousiast ontvangen en er zijn veel prachtige publicaties voortgekomen uit deze online zending. Gezien het grote bereik van de bloggers in ons netwerk, heeft dit een mooie boost aan zichtbaarheid opgeleverd voor Treets Traditions.

 

Resultaat

Ben je benieuwd naar deze publicaties? Klik dan hier, hier en hier!

Heb jij ook ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld een nieuwe lancering? Of wil je eens iemand die met een frisse blik en de juiste expertise jouw merk vooruit kan helpen? Neem dan contact met ons op! rebels@houseofrebels.com

 

Treets Traditions, Short Term Rebel Approach