Stockon - House of Rebels


Bedrijfsinformatie Stockon

www.stockon.nl

 

Voor iedereen die niet meer wil sjouwen, niet meer mis wil grijpen en niet meer wil nadenken over zijn favoriete boodschappen is er nu een voordelige, tweewekelijkse boodschappenservice die leert wat jij nodig hebt en dit als eerste food-commerce speler door heel Nederland gratis bij je thuis bezorgt.

 

Stockon is in 2017 opgericht in Utrecht. Het is een jonge start-up waar enthousiaste mensen dag in dag bouwen aan deze nieuwe dienst. Het founding team heeft een ruime ervaring in E-commerce en Logistiek en zijn werkzaam geweest bij onder andere Zoover/WeerOnline, Amazon en PostNL. Ze hebben een gezamenlijk doel, namelijk: nooit meer sjouwen, misgrijpen en nadenken!

 

Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht bedenkt Stockon continu nieuwe ideeën om de app nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit het distributiecentrum in Barendrecht bedient Stockon gezinnen door het hele land. Bij Stockon staat het luisteren naar klanten centraal, zo worden er regelmatig nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

 

Het concept bij Stockon is dat je geen losse boodschappenlijstjes meer hoeft samen te stellen maar dat je eenmalig een digitale voorraadkast aanlegt. Elke 2 weken volgt er een levering die je natuurlijk kan pauzeren of aanpassen indien de situatie daar om vraagt. Voor iedere levering doet de app een suggestie over welke producten aangevuld moeten worden, gebaseerd op verbruik, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgt de app inzichten om jouw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Welke rol speelt House of Rebels

Als full-service marketing en PR bureau ontfermt House of Rebels zich over de alle processen met betrekking tot PR voor Stockon. Dit wordt gedaan op een proactieve en reactieve manier aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes. Hierdoor wordt er meer zichtbaarheid en naamsbekendheid gegenereerd. Stockon wordt op deze manier echt in de spotlight gezet bij de relevante pers en doelgroep. Benieuwd geworden naar wat we wellicht voor jou kunnen betekenen? Lees dan hier verder!