House of Rebels ondersteunt The Body Shop niet enkel met het organiseren van marketingactivaties en (pers)events, zoals het Kerstevent. Wij zijn – met veel plezier! – vrijwel dagelijks bezig met allerlei leuke plannen voor dit prachtige merk! Denk aan activiteiten als het versturen van persberichten, perspakketten, het onderhouden van perscontacten en het organiseren van winkelactivaties.

Persaanvragen

Regelmatig versturen wij persberichten naar on- en offline pers. Naar aanleiding van die persberichten komen er al snel productaanvragen binnen om de producten te ontvangen voor een review ter publicatie. Wij verwerken deze aanvragen en maken een selectie van welke media goed bij de producten passen. Op deze manier genereren we zoveel mogelijk kwalitatieve publicaties.

Een groot succes

Een erg succesvolle perszending van The Body Shop 2017 was bijvoorbeeld rondom de Kerstcollectie. Daar zijn maar liefst 331 publicaties uit voort gekomen met grote online namen als Beautygloss, Queen of Jetlags en Manon Tilstra. Ook de printmedia besteedden volop aandacht aan de prachtige collectie. De producten waren onder andere te vinden in Vogue, Cosmopolitan, Jan en Girlz!.

House of Rebels The Body Shop PR

Van je geheime aanbidder

Een van onze perszendingen dit jaar was met Valentijnsdag. Verschillende influencers en bloggers kregen een grote roze doos met een strik eromheen met daaraan een kaartje waarop stond: ‘Van je geheime aanbidder’. In het pakketje zat de nieuwe Japanese Cherry Blossom parfum en de nieuwe Lip Juicers. Ook deze perszending leverde erg veel publicaties op van onder andere ByAranka.

De juiste doelgroep

Door deze publicaties komt The Body Shop meer onder de aandacht onder de geschikte  doelgroep en dit is precies waar wij van House of Rebels voor willen zorgen! Begin dit jaar introduceerde The Body Shop de nieuwe skincare lijn ‘Roots of Strength’. Dit is een lijn voor de wat rijpere huid. Aangezien wij relevantie altijd erg belangrijk vinden, maken we voor dergelijke lijnen met een specifieke doelgroep een strikte selectie van pers die de producten zullen ontvangen.