The Body Shop

Bedrijfsinformatie The Body Shop

www.thebodyshop.nl

 

Het verhaal van The Body Shop begint in Brighton, Engeland, in 1976. Daar begon oprichtster Anita Roddick haar eigen producten te ontwikkelen en kwam ze met een nieuw idee: dat een bedrijf de kracht van het goede kan zijn. Geheel volgens haar visie, zijn ze al 40 jaar baanbrekend, oprecht en brengen ze verandering teweeg. The Body Shop heeft inmiddels meer dan 3.000 winkels in 66 landen en meer dan 22.000 mensen die The Body Shop helpen om de unieke mix van ethische schoonheid met een gevoel voor humor en doelgerichtheid aan de wereld te laten zien.

 

The Body Shop is nooit bang om zichzelf te onderscheiden van de massa en komt altijd op voor het goede. Daarom zoeken ze wereldwijd naar de beste ingrediënten, op een ethische manier, om een reeks op de natuur geïnspireerde beautyproducten te creëren.

 

Vandaag de dag is hun toewijding om met ondernemen goede daden te verrichten sterker dan ooit. Als onderdeel van het Enrich Not Exploit™ Commitment heeft The Body Shop het haar missie gemaakt om haar producten, haar mensen en onze planeet te verrijken. Dat houdt in dat ze eerlijk omgaan met de boeren en leveranciers en gemeenschappen helpen op te bloeien door het Community Trade-programma, dat ze 100% vegetarisch zijn en dat ze voor altijd stellig tegen dierproeven zullen zijn.

 

“Samen kunnen we hiervoor zorgen, het ligt in onze handen.”

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgde als full service PR & marketing bureau de PR en marketingactivaties voor The Body Shop Nederland tot aan de overname door het nieuwe Braziliaanse moederbedrijf. Denk daarbij aan persberichten, perszendingen, perscontact, persevents en winkelactivaties. Daarnaast ondersteunde House of Rebels soms ook The Body Shop op gebied van Social Media.

Ben ook jij benieuwd naar onze diensten? Lees dan hier meer.


Projecten voor The Body Shop