Treaclemoon

Bedrijfsinformatie Treaclemoon

www.treaclemoon.nl

 

Treaclemoon is van oorsprong een Engels merk met bodycare producten in heerlijke geuren en prachtige formules die je huid zijdezacht doen aanvoelen. En dat allemaal in aantrekkelijke verpakkingen die je met trots in je badkamer kunt uitstallen! Door de kleurrijke flacons met grappige, inspirerende teksten is elk product echt een beleving. De producten zijn simpelweg ‘yummy’.

 

Het merk ziet het als hun missie om producten te maken die mensen geweldig vinden om te gebruiken. Zo zijn de producten gemaakt om niet alleen het beste te doen voor je huid, maar ook voor je glimlach. De producten zien er heerlijk snoepig uit en ruiken ook echt zo! Van ginger tot marshmallow. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tropische kokosgeur? Of wil je liever een warme kaneelgeur? Treaclemoon heeft het!

 

En dankzij het brede assortiment is er voor ieder wat wils. Zo hebben ze een bath- en shower gel in allerlei verschillende geuren en kleuren. Ook verkopen ze body lotions, scrubs en zelfs handcrèmes in schattige verpakkingen. De producten zijn daarnaast ook goed verkrijgbaar; Treaclemoon staat gewoon bij de Etos en de Albert Heijn in het schap.

 

De producten van Treaclemoon worden niet getest op dieren. De formules van de producten bevatten daarnaast ook geen dierlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor vegetariërs. En hoewel de producten er snoepig uitzien én ook zo ruiken, zijn ze niet geschikt om op te eten 😉

 

Welke rol speelt House of Rebels

 

House of Rebels ondersteunt dit merk met de social media. Zo ontwikkelden we een huisstijl voor Treaclemoon en zorgen we voor een constante groei aan volgers en likes. Dit doen we door zelf content te maken en actief te zijn op de verschillende kanalen. Op deze manier krijgt het merk nog meer zichtbaarheid en naamsbekendheid in Nederland. Voor meer informatie over social media ondersteuning lees je hier verder.

House of Rebels verzorgt de social media voor Treaclemoon - Facebook en Instagram