Treets Traditions House of Rebels PR Marketing


BEDRIJFSINFORMATIE TREETS TRADITIONS

Treets Traditions is een Nederlands bodycare-merk met eerlijke, heerlijke én betaalbare producten. De verschillende productlijnen van het merk zijn gebaseerd op oude, wereldwijde verzorgings-tradities, die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Treets Traditions wil deze tradities bereikbaar maken voor iedereen, zodat ze niet worden vergeten of verloren gaan. Dit doet het merk door deze tradities te combineren met kennis van nu en in een moderne uitvoering. De bodycare-producten van Treets Traditions zijn heerlijk om jezelf te verwennen en thuis een echt wellness gevoel te creëren.

 

Alle verzorgingsproducten zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Fijn is dat alle producten van Treets Traditions vrij zijn van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. De producten zijn dus ook geschikt voor de gevoelige huid!

Welke rol speelt House of Rebels

House of Rebels verzorgt PR-ondersteuning voor dit prachtige merk om zo meer naamsbekendheid te genereren in Nederland. In het bijzonder staat hier de lancering van de nieuwste lijn, Pure Serenity, centraal.Meer informatie of zelf behoefte aan PR ondersteuning? Neem dan nu hier contact op. Benieuwd naar het afgelopen event of meedoen aan een toekomstig event? Lees hier meer!

 

Projecten voor TREETS TRADITIONS