WOWN! - House of Rebels - Home fashion group 

Bedrijfsinformatie WOWN!

https://wown.nl/

Homefashion Group is een Nederlandse holding voor Internationale woon Retail formats. Kwantum is onderdeel van de Homefashion Group en marktleider in raam en vloer. Op het gebied van meubelen, verlichting en decoratie is Kwantum een belangrijke volume speler met collecties bovenop de trend én altijd voor de laagste prijs. Zo maakt Kwantum eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen.

 

WOWN! is een compleet nieuw woonmerk ontworpen door drie creatieve interieurbloggers. De collecties bevatten uiteenlopende artikelen van servies tot behang en van bijzettafel tot vloerkleed. De artikelen zijn exclusief verkrijgbaar bij Kwantum.

 

Voor WOWN! zijn de krachten gebundeld van interieurbloggers Suzanne de Jong (&SUUS), Anki Wijnen (Zilverblauw) en Souraya Hassan (Binti Home). Zij hebben jarenlang hard gewerkt aan hun lifestyle- en interieurblogs en zijn uitgegroeid tot ijzersterke en herkenbare merken. Zij wilden met hun merken graag een volgende stap maken, maar zonder concessies te doen aan hun opgebouwde reputatie. Woonwinkel Kwantum geloofde in dit concept en gaf de drie interieurbloggers carte blanche om hun eigen collectie te ontwerpen en faciliteerde in het productieproces. Kwantum werd teamgenoot van WOWN! en deed daarmee iets unieks.

 

Online inspireren Anki, Suzanne en Souraya dagelijks honderdduizenden volgers met hun unieke kijk op design, interieur en lifestyle. Hun blogs zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardige merken die gerund worden met veel passie en ambitie. Voor WOWN! ontwierpen zij alle drie een collectie in hun eigen, herkenbare stijl.

Welke rol speelt House of Rebels

Dinsdag 20 februari 2018 was het lanceringsevent van WOWN! die wij van House of Rebels hebben georganiseerd. De genodigden konden de gehele collectie van WOWN! bewonderen. De bijzondere dag begon al goed in de bioscoopzaal waar je kon kijken en luisteren naar het verrassende verhaal achter het nieuwe interieurmerk WOWN!. Vervolgens kwam het onthullingsmoment waarbij de drie collecties aan het publiek werden getoond. Met veel enthousiasme mochten de gasten een top 3 uit de collecties kiezen en op hun wishlist invullen, om vervolgens één van deze prachtige producten te ontvangen. House of Rebels ondersteunt WOWN! bij de marketing en PR werkzaamheden.