title image

Vacatures

VACATURES House of Rebels AMSTERDAM

Het team van House of Rebels

is continue op zoek naar Marketing, Communicatie & PR REBELS.

House of Rebels is hét full service Marketing communicatie en PR bureau op het gebied beauty, gezondheid, food en lifestyle. Hier staan onze vacatures op gebied van marketing en PR en ook onze stage vacatures. We zijn een creatief bureau dat de wensen van onze klanten centraal stelt en alles wat we doen, wordt gedaan vanuit onze visie: ‘imagine, be creative and stand out’.

Rebels hebben een missie: verhalen creëren die het waard zijn om te vertellen en te delen zowel off- als online. Professioneel, duidelijk en interessant.

STAGE LOPEN BIJ HOUSE OF REBELS?

House of Rebels Sales Stage Amsterdam

Dat kan ook! Lees hier verder met betrekking onze stage mogelijkheden.

Een verhaal creëren dat wordt gedeeld, is onze sleutel tot succes.

Op dit moment hebben we de hieronder vermelde openstaande vacatures.

VACATURES HOUSE OF REBELS

House of Rebels is continue op zoek naar professionele en communicatieve Marketing & PR REBELS met relevante werkervaring of net van school! Heb jij een echt marketing en communicatie hart en uitgebreide kennis van het on- en offline medialandschap? Ben jij iemand die het juiste verhaal zo overtuigend kan vertellen dat het uitgebreid wordt gedeeld in de juiste media. Check dan hier onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Zit er iets voor je tussen of heb je een vraag? Neem dan voor meer informatie contact op met Nicoline Schipper via nicoline@houseofrebels.com.

SENIOR Marketing & PR REBEL

De REBELS zoeken versterking in een senior Marketing & PR REBEL met minimaal 6 jaar relevante werkervaring in het marketingcommunicatie/ PR vak. Een echte communicatie specialist die graag een boodschap duidelijk en creatief brengt en zin heeft in een diverse en uitdagende baan..

  • Vacature: Senior Marketing & PR Rebel
  • 36 uur per week
  • Key words: communicatie & PR specialist /  minimaal 6 jaar relevante werkervaring in het PR & communicatievak
  • Locatie: House of Rebels, Amsterdam
VACATURE

Storytell REBEL

De REBELS zijn op zoek naar een storytell Rebel (tekstschrijver/ copywriter) met minimaal 5 jaar werkervaring voor in ons Creative REBEL team. Een echte storyteller met commercieel marketing hart. Iemand die samen het juiste verhaal zo overtuigend kan vertellen dat het uitgebreid wordt gedeeld in de juiste media en dat klanten hier de toegevoegde waarde van in zien.

  • Vacature: Storytell Rebel
  • Minimaal 20 uur per week
  • Key words: copywriter / strategisch en creatief / affiniteit met beauty, gezondheid en food
  • Locatie: House of Rebels, Amsterdam

Meer informatie? Mail nicoline@houseofrebels.com!

STAGE LOPEN BIJ HOUSE OF REBELS?

STAGE LOPEN? Dat kan ook! Lees hier verder met betrekking onze stage mogelijkheden.

Solliciteren of meer informatie? Mail dan naar nicoline@houseofrebels.com en remember: imagine, be creative and stand out!

Contact

Vacatures

Imagine, be creative and stand out!

Meer weten? Neem contact op met Nicoline Schipper!

Telefonisch op 020 – 38 800 42

Per mail via nicoline@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?

House of rebels PR VACATURE

[recaptcha]

MEER WETEN OVER HOUSE OF REBELS?

Lees dan hier verder …

PR

Jouw merk laten opvallen? Zichtbaar zijn in magazines, kranten, blogs of vlogs, maar heb je de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren? Onze PR REBELS kunnen óók voor jouw merk of bedrijf de publiciteit genereren die het verdient, want wij geloven dat een goed verhaal gehoord moet worden.

 

PR bureau nodig? Lees hier verder …

Social Media

Niet actief zijn op social media is tegenwoordig geen optie meer. De diverse sociale kanalen kunnen echter ingewikkeld zijn én ze ontwikkelen zich enorm snel! Red jij het niet om dit allemaal professioneel bij te houden, of is social media simpelweg niet jouw cup-of-tea? Onze Social REBELS zorgen voor een professionele en indrukwekkende online aanwezigheid.

 

Social Media bureau nodig? Lees hier verder…

Marketing

Interactie met je doelgroep? Dan is marketing communicatie en events zoals winkelopeningen en marketing-activaties wat je nodig hebt! Het verbazen van je klanten is hierbij de sleutel tot succes en zorgt ervoor dat men nog lang napraat over jouw event en presentatie. Lukt het jou niet om een opvallend creatief concept te bedenken, heb je het PR netwerk niet of ben jij niet het organisatietalent? Onze Marketing REBELS doen niets liever!

 

Marketing & PR bureau nodig? Lees hier verder…