PR bureau House of Rebels

 

Wil je jouw merk laten opvallen in magazines, kranten, blogs, vlogs of social media? Maar heb je de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren? Dan heb je een PR bureau nodig! Onze PR REBELS genereren graag de publiciteit die jouw merk of bedrijf verdient!

 

De kracht van free publicity (PR) is enorm! Wat we van een autoriteit op een bepaald gebied horen of lezen heeft vaak meer waarde dan een advertentie. Vandaar ook de quote van Richard Brandson: “A good PR story is infinitely more effective than a front page ad”. Bij PR draait om het creëren van interessant nieuws en het overbrengen hiervan aan de juiste media. Zij delen dit nieuws op hun beurt met hun eigen doelgroep, wat zorgt voor een enorme boost aan zichtbaarheid en naamsbekendheid.

 

De PR REBELS hebben jarenlange ervaring in zowel corporate PR en  zakelijk nieuws als consumenten, lifestyle PR. We beschikken over een waardevol en uitgebreid netwerk van toonaangevende journalisten, bloggers en influencers. Ook weten we als geen ander creatieve en opvallende PR-campagnes te bedenken. Door deze gericht aan te bieden aan de juiste media, zorgen we dat jouw merk opvalt in de voor jou relevante media.

 

Rebels halen het maximale uit uw PR budget

 

House of Rebels brengt als PR bureau door middel van PR jouw merk, product, bedrijf of dienst in het nieuws en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de bekendheid en positionering. Ons uitgebreide netwerk reikt van online media tot offline magazines, kranten, radio en TV. De uitdaging is om de media te interesseren voor aankondigingen en ontwikkelingen. Daarom bedenken we creatieve en opvallende PR-campagnes en bieden we het nieuws gericht aan.
 Daarnaast kan in de huidige ‘24hour online wereld’ iedereen al postend en chattend een interessant medium zijn en is het bouwen van engagement met je doelgroep als bedrijf ook van groot belang.

PR activities House of Rebels

 

PR lancering en persbericht

Heb jij een nieuw merk, product of dienst dat een boost in zichtbaarheid kan gebruiken richting jouw potentiële doelgroep? Of wil je juist de zakelijke pers bereiken met jouw corporate nieuws. House of Rebels geeft graag een creatieve draai aan jouw verhaal door middel van een passend en nieuwswaardig persbericht! Vervolgens zorgen we dat jouw nieuws op de juiste manier terecht komt bij de voor jou relevante media, zodat jouw merk, bedrijf, product of dienst opvalt. Want hoe goed of vernieuwend het ook is, potentiële klanten moeten je wel weten te vinden! Een effectieve PR-lancering speelt daarbij een cruciale rol.

House of Rebels speelt in op alle kansen die PR ons biedt en richt zich op een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd!

 

Imagine, be creative and stand out!

 

House of Rebels PR management:

 • PR lanceringen en continue PR support
 • Persberichten
 • Redactie bezoeken
 • Persevents & persreizen
 • Blogger events
 • Media monitoring
 • Interviews
 • Digitale publicatie rapporten
 • Celebrity endorsement
 • Marketing samenwerkingen
 • Media buying
 • Joint promotions
 • Lezersacties in magazines
 • PR interim opdracht

Voor een afspraak

bel ons op +31 (0)20 3880042

of email naar rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

Check hier als je fan bent van PR quotes

Pers events en blogger events 

House of Rebels organiseert met grote regelmaat pers events en blogger events voor merken en de bijbehorende relevante media doelgroep. We regelen alles van A tot Z – de locatie, aankleding, catering, het uitnodigingstraject en het creatieve idee achter het programma. Alles met als doel het bereiken van zoveel mogelijk aanwezige pers en het genereren van diverse on- en offline publicaties.

Media monitoring

House of Rebels brengt jouw merk, product, bedrijf of dienst onder de aandacht bij de juiste journalisten, bloggers en/of influencers in ons netwerk. Daarnaast doen we voor jou de opvolging na het versturen van een persbericht. Door middel van media monitoring brengen we de gerealiseerde PR publicaties voor je in kaart.

GRATIS ADVIES GESPREK
House of Rebels PR & marketing bureau Nederland