PR volgens House of Rebels

 

Wil je jouw merk laten opvallen in magazines, kranten, blogs, vlogs of social media? Maar heb je de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren? Onze PR REBELS genereren graag de publiciteit die jouw merk of bedrijf verdient!

 

De kracht van free publicity (PR) is enorm! Wat we van een autoriteit op een bepaald gebied horen of lezen heeft vaak meer waarde dan een advertentie. Bij PR draait om het creëren van interessant nieuws en het overbrengen hiervan aan de juiste media. Zij delen dit nieuws op hun beurt met hun eigen doelgroep, wat zorgt voor een enorme boost aan zichtbaarheid en naamsbekendheid.

 

De PR REBELS hebben een jarenlange ervaring in de lifestyle-sector en beschikken over een waardevol en uitgebreid netwerk van toonaangevende journalisten, bloggers en influencers. Ook weten we als geen ander creatieve en opvallende PR-campagnes te bedenken. Door deze gericht aan te bieden aan de juiste media, zorgen we dat jouw merk opvalt in de voor jou relevante media.

 

Rebels halen het maximale uit uw PR budget

 

House of Rebels brengt door middel van PR uw merk, product of dienst in het nieuws en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de bekendheid en positionering. Ons uitgebreide netwerk reikt van online media tot offline magazines, kranten en TV. De uitdaging is om de media te interesseren voor aankondigingen en ontwikkelingen. Daarom bedenken we creatieve en opvallende PR-campagnes en bieden we het nieuws gericht aan.
 Daarnaast kan in de huidige ‘24hour online wereld’ iedereen al postend en chattend een interessant medium zijn en is het bouwen van engagement met je doelgroep als bedrijf ook van groot belang.

PR activities House of Rebels


PR lanceringen

Heb jij een nieuw merk, product of dienst dat een boost in zichtbaarheid kan gebruiken? House of Rebels geeft graag een creatieve draai aan jouw verhaal door middel van een passend en nieuwswaardig persbericht! Vervolgens zorgen we dat jouw nieuws op de juiste manier terecht komt bij de voor jou relevante media, zodat jouw merk, product of dienst opvalt. Want hoe goed of vernieuwend het ook is, potentiele klanten moeten je merk, product of dienst wel weten te vinden! Een effectieve PR-lancering speelt daarbij een cruciale rol.

 

Pers events en blogger events 

House of Rebels organiseert met grote regelmaat pers events en blogger events voor merken en de bijbehorende relevante media doelgroep. We regelen alles van A tot Z – de locatie, aankleding, catering, het uitnodigingstraject en het creatieve idee achter het programma. Alles met als doel het bereiken van zoveel mogelijk aanwezige pers en het genereren van diverse on- en offline publicaties.

 

Media monitoring

House of Rebels brengt jouw merk, product of dienst onder de aandacht bij de juiste journalisten, bloggers en/of influencers in ons netwerk. Daarnaast doen we voor jou de opvolging na het versturen van een persbericht, en brengen we de zichtbaarheid van jouw merk, product of dienst in de on- en offline media voor je in kaart.

GRATIS PR PUSH

House of Rebels speelt in op alle kansen die PR ons biedt en richt zich op een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd!

 

Imagine, be creative and stand out!

House of Rebels PR management:

 

 • PR lanceringen en continue PR support
 • Persberichten
 • Redactie bezoeken
 • Persevents & persreizen
 • Blogger events
 • Media monitoring
 • Interviews
 • Digitale publicatie rapporten
 • Celebrity endorsement
 • Marketing samenwerkingen
 • Media buying
 • Joint promotions
 • Lezersacties in magazines
 • PR interim opdracht

Voor een afspraak

bel ons op +31 (0)20 3880042

of email naar rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

Influencer en celebrity endorsement

Wij zetten ons uitgebreide netwerk ook in voor celebrity endorsement, oftewel het binden van jouw merk, product of dienst aan een passende BN’ers en/of influencers. Deze celebrities zorgen voor buzz in hun sociale kring en onder hun aanhang, waardoor je kunt bouwen aan de engagement met je doelgroep. Natuurlijk zoeken we hierbij altijd naar een goede match tussen celebrity en merk, zodat de gecreëerde buzz authentiek blijft.

Testimonial Celebrity endorsement Essie
“In samenwerking met House of Rebels hebben we belangrijke key influencers kunnen bereiken en kunnen enthousiasmeren voor het merk ESSIE. Het celebrity endorsement project heeft voor het merk veel positieve free publicity in social media opgeleverd. En is door L’ Oreal Internationaal ontvangen als een best practice case. Vanwege het grote netwerk van House of Rebels en een pro-actieve creatieve instelling, waren zij voor mij de aangewezen partij om deze opdracht in te vullen.” Annemiek Gierveld, Communicatie directeur L’Oréal

House of Rebels PR & marketing bureau Nederland