Go wild for Pulsin & Beond!

Iedereen kent ze wel: de superfoods, zonder kunstmatige toevoegingen, biologisch en ook nog eens puur, natuurlijk en gezond. Het is een trend om steeds bewuster bezig te zijn met gezond eten. Maar welke voeding heb je hier bij nodig? Hoe zorg je ervoor dat je stopt met snoepen? Hoe kan ik zonder schuldgevoel snacken? Pulsin & Beond hebben alle antwoorden!

 

Wat is Pulsin?

De Pulsin eiwitrepen zijn dé ideale pre-en post-workout boosters en ook geschikt als een gezonde maaltijd on-the-go. De Pulsin repen bevatten geen suikers, zijn vegan, glutenvrij, lactose vrij en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. De repen komen in verschillende smaken zoals de brownies met pure cacao of vanille en chocolate chip.Pulsin -House of Rebels

 

Ook heeft Pulsin proteïnepoeders die net als de repen boordevol eitwitten en natuurlijke ingrediënten zitten. Ze komen in verschillende variaties zoals bijvoorbeeld erwteneiwit of (bruine) rijsteiwit en zijn de perfecte toevoeging aan smoothies, ontbijtjes of andere recepten.

 

& Beond?

De Beond Fruit en Noten bar is gemaakt met producten van de hoogste kwaliteit. Deze natuurlijke repen zijn gebaseerd op 100% biologisch fruit en noten voor de beste smaaksensatie. Ze zijn net als de Pulsin repen vrij van kunstmatige toevoegingen met smaken die variëren van appel kaneel tot blauwe bes.
Embrace the natural rhythm of life!

Pulsin & Beond zijn hulpmiddelen bij het behalen van verschillende doelen. Zo kunnen ze ondersteunen bij gewichtsverlies, een gezonde levensstijl en het bereiken van sportdoelen. Of je nou ’s ochtends tijdens de drukke spits je trein probeert te halen of bezig bent met een high intensity fitness sessie, Pulsin & Beond kunnen op elk moment van de dag! De producten dragen niet alleen bij aan het op peil houden van je energieniveau en je dagelijkse inname van eiwitten, maar ook om zonder schuldgevoel te snacken.

 

Meer weten?

Ben jij ook zo onder de indruk van deze all-in-one repen?! Volg dan het Instagram account van Pulsin & Beond: @Pulsinandbeondnl en blijf op de hoogte van alle smaken en lekkere recepten.

Pulsin - ErwtenPulsin.Houseofrebels