Rebel Report | De eerste PR-maanden van 2018

Het is inmiddels alweer midden april en dat betekent dat meer dan een kwart jaar voorbij is gevlogen. In deze afgelopen maanden hebben er veel leuke dingen plaatsgevonden en daarnaast zijn er ook een aantal (positieve!) veranderingen geweest bij House of Rebels. We nemen je graag mee in onze afgelopen drie maanden!

Events

Wij zijn het jaar goed begonnen door op 13 februari onze House of Rebels persdag te organiseren. Het was een groot succes en zowel influencers als klanten waren tevreden. Op het event stonden veel mooie merken: Abloom, Vision, INIKA, DIY Soap, Stylerz24, Pilot, The Body Shop, Babita Versluis, Oh My Pie en Fever-Tree. Na afloop kreeg iedereen een goodiebag en heeft iedereen na twee weken een pakketje ontvangen met daarin producten die op hun ‘wishlist’ stonden. Lees hier het verslag over deze geslaagde dag!

Publicaties

Dit jaar zijn er ook al veel gave publicaties met onze merken uitgekomen. Waaronder met een paar uitschieters waar we erg trots op zijn. Zo stonden drie van onze mooie merken: lavera, DIY Soap en The Body Shop in de maart-editie van de Vriendin en hebben we een mooi resultaat behaald voor INIKA die in de VOGUE van april staat. We zijn nog maar op een kwart van het jaar dus dat beloofd hopelijk veel voor de rest van 2018! Wil je op de hoogte blijven van alle Rebel Results? Volg ons op Instagram!

Nieuwe klanten

Om jullie ook gelijk up to date te houden, willen we met trots een aantal nieuwe klanten introduceren. Wij zijn sinds kort namelijk aan de slag gegaan voor onder andere Babita Versluis is een van de nieuwe klanten en is een skincare en bodycare merk gebaseerd op geuren die ze ook uitbrengt in eau de toilettes. Onder haar vallen nog twee merken, namelijk Nugi, een betaalbare variant van haar productlijn en Babita Versluis Luxury, dit is de zeer luxe en exclusieve productlijn van Babita. We doen voor Babita Versluis zowel de PR als de social media.

Naast Babita Versluis hebben we ook een andere grote nieuwe klant en dit is Dermasence. Dit is van origine Duits en wordt verkocht bij de Apotheek. Het is een merk met allerlei producten voor de huid met de focus op gevoeligheid en eczeem. Het wordt dus verkocht in Apotheken en ligt meer aan de klinische kant.

Naast deze twee mooie, nieuwe merken, zijn wij ook aan de slag gegaan voor onder andere Stockon, Libeert en WOWN!. Wil je meer weten over onze klanten? Lees hier verder!

Mocht je zelf ook hulp zoeken bij de social media van je bedrijf of wellicht PR ondersteuning zoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, de koffie staat altijd klaar bij ons!