Rebel Report | House of Rebels persevent februari 2018

Eén dag voor Valentijn 2018 speelden de Rebels voor Cupido tijdens ons persevent. Ons kantoor werd gevuld met lentebloesem, pastelkleurige ballonnen, glutenvrije taarten (die zo mooi opgemaakt waren dat het bijna zonde was om ze aan te snijden) en natuurlijk prachtige merken om bij langs te gaan. Rond 9 uur ’s ochtends stond de eerste pers al klaar om gematched te worden aan onze merken.

Wishlist

Iedere persrelatie kreeg zijn eigen ‘Rebel Matchmaker’ wishlist. Met deze wishlist konden zij langs de aanwezige merken gaan. Het merk en de persrelatie gingen in gesprek om er zo achter te komen welk product het beste bij hem of haar paste. Wanneer er een match gevonden was, werd deze opgeschreven. Aan het einde van de dag leverde de pers deze wishlist weer in, zodat de Rebels als echt matchmakers een mooi, gepersonaliseerd Valentijnspakket samen konden stellen. Uiteraard kreeg de pers ook een mooie goodiebag mee naar huis.

Merken

Naast vaste klanten waren er ook een hoop nieuwe merken te vinden op onze persdag. Voor de pers was er dus een breed scala aan merken waarbij zij langs konden. Bij binnenkomst kon je een heerlijk glutenvrij taartje eten van Oh My Pie, een cocktail drinken van Fever-Tree of een thee nemen van Natural Temptation en afsluiten met een heerlijk koekje van Jules Destrooper. In de eerste ruimte kon je een touch-up laten doen bij INIKA, jezelf beschermen tegen de zon met Vision en een behandeling ondergaan van Abloom Skincare. In de laatste ruimte kon je bij DIY Soap langs, de nieuwste producten van The Body Shop bewonderen, je handlettering een boost geven met Pilot en het nieuwe merk Nugi leren kennen. Dit alles in een lentesfeer die gecreëerd was door prachtige bloesembomen en bloemstukken van Stylerz24.

Positieve reacties

Na afloop ploften we met een Fever-Tree cocktail en een extra stukje taart tevreden neer. Tijdens de dag zelf hadden we van alle kanten al veel positieve reacties ontvangen. Veel klanten vonden het fijn dat zij hun verhaal rustig konden doen. Ook was er genoeg tijd om iedere persrelatie aandacht te geven. Van pers hoorden we dat zij erg te spreken waren over de hoeveelheid informatie en merken. Hierdoor was er genoeg te doen. Een hele geslaagde dag dus, op naar onze volgende editie.

Aftermovie & de volgende editie

Om de fijne en gezellige sfeer zo goed mogelijk vast te leggen, hebben we – net als de vorige editie – een aftermovie gemaakt. Benieuwd? De video bekijk je hier. Wil je meer weten over de komende events? Neem contact op!

 

House of Rebels persevent Amsterdam februari 2018 valentijn