Rebel Report I Persdag 6 September 2018

6 september was het zover; ons tweede en laatste persvent van 2018! Na een periode van veel regelen, een heleboel telefoontjes en een dosis gezonde stress, was het tijd om Studio Automat in Amsterdam om te toveren tot een popart-themed persevent. In deze blogpost geef ik je een kleine tour door deze geslaagde dag!

 

PR wislists en een tafel vol lekkers

Om 12 uur stipt stond de eerste pers voor de deur. Alle bezoekers kregen bij aankomst een rebels wishlist. Hier konden alle merken en/of producten opgeschreven worden die zij tof vonden, zodat wij naderhand passende pakketjes kunnen opsturen.

Met de wishlist in de hand, liep de pers via de roze loper recht tegen de tafel met lekkernijen aan. Van cakepops en de lekkerste guilt-free snacks van John Altman,tot rosé bubbles, strawberry milkshakes van barebells en de fair-trade chocolate van Shattell.

 

Onze merken

Na een hapje en een babbel werd het tijd om langs de stands te gaan om de merken en producten te bekijken. Bij de stand van My Bendel werden de mooiste gouden, zilveren en rosé kleurige sieraden gepast en bij lavera werd de all natural skincare uitgeprobeerd.

Vervolgens kwam je aan bij Jules de Stroper die de lekkerste koekjes klaar had staan.Na het proeven kon je door wandelen naar de glimmende en unieke kerstversiering van Vondels.

Na de persdag weer met de auto de weg op? No problem! Bij Seedlip konden de lekkerste alcoholvrije cocktails, gemaakt van gedestilleerde spirit, gedronken worden. Cosy & Trendy liet de nieuwste collectie servies zien en de Hoestdrankmakers lieten ons proeven dathoestdrank ook lekker kan zijn. Voor wie er alweer trek begon te krijgen kwam de stand van de biologische Boerderij Chips goed uit

Dermasence had voor alle huidproblemen een oplossing, bij de stand van Living Nature werd de mooiste all natural make-up uitgeprobeerd en bij DIY soap stand kon je je eigen zeep maken. Als laatst kon je een foto maken voor onze pink-screen. Een extra aandenken aan deze geslaagde dag!

 

Een geslaagde persdag

De volle wishlists werden verzameld en iedereen verliet de studio met een goed gevulde goodie-bag. Wij kijken met veel plezier terug op de persdagen kijken alweer uit naar de volgende!

 

 

Bekijk hier onze aftermovie!