REBEL REPORT I PERS EVENT 7 FEBRUARI 2019

REBEL REPORT I PERS EVENT 7 FEBRUARI 2019

Op donderdag 7 februari vond het eerste pers event van 2019 plaats. House of Rebels werd voor deze editie omgetoverd tot een waar Candyland.

VAN VOORBEREIDING TOT CANDYLAND

Van maanden van voorbereidingen en dagen in de weer met bergen echt én nep snoep, gingen de deuren van ons Candyland om twee uur ’s middags open. Bij binnenkomst kwam je gelijk aan bij een kleurrijke tafel overladen met alles je zoete hartje begeert. Snoep, chocolade, donuts, een rainbow taart en natuurlijk een chocolade roze fontein. Na een zoet begin kon je door naar ons barretje voor een lekkere alcoholvrije cocktail van Seedlip. Perfect voor als je moet rijden, niet wilt drinken of als het gewoon twee uur ’s middags is op een werkdag. Hoewel we alle Seedlip cocktails echt overheerlijk vinden, hebben we stiekem een favoriet: de Seedlip Grove 42 met een tonic van Fever Tree.

Wij denken natuurlijk aan alles en hadden een complete photobooth klaar staan. Roze, een polaroid frame, confetti en gigantische donuts. Helemaal Instagram ready dus.

ONZE MERKEN

Je zou bijna denken dat het niet leuker kan na al dat lekkers en een leuke foto, maar niets is minder waar natuurlijk. Onze roze lolly gang leidde de pers naar onze merken.

De eerste candy kamer stond vol met natuurlijke producten van Ben & Anna. De kleurrijke deodoranten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook vrij van chemicaliën en dus goed voor je lichaam. Ook Fanllory in deze ruimte. Een nieuw merk die we vlak na de persdag lanceren. We zijn er druk mee bezig, dus konden enkel een sneak peak geven aan de aanwezige pers. Ontzettend lastig, want we kunnen niet wachten! Wel kon de pers zich aanmelden voor de preview lijst. Als Fanllory eindelijk lanceert, komen zij dit als eerste te weten!

In de volgende candy kamer stonden onze andere merken. Het net gelanceerde Skoon liet de Make-Off Glove en hun konjac-sponzen zien. Iets verder stond Van Lennep Kliniek met boordenvol informatie over de beste behandelingen die je lichaam kunt krijgen. Om hun expertise te tonen, kon je kennismaken met een gezicht behandeling die voor vandaag op de handen werd uitgevoerd. Nog iets verder hadden wij Kazidomi staan. Een e-commerce bedrijf gericht op healthy, lifestyle, beauty, supplementen en nog veel -echt heel veel – meer. Kazidomi heeft zelfs een eigen merk die ze ons konden tonen en natuurlijk laten proeven.

EEN GESLAAGDE PERSDAG

Nog iets van de snoeptafel, even kletsen en vervolgens je wishlist inleveren. Met een gevulde goodiebag ging de pers weer richting huis. Wij kijken met plezier terug op een geslaagde persdag en zien je graag weer bij de volgende!

 

Bekijk hier onze aftermovie!