REBELS helpen REBELS!

House of Rebels  Blog   REBELS helpen REBELS!

REBELS helpen REBELS!

Rebels houden van rebelse concepten en daarom willen we graag een startende onderneming helpen door middel van een gratis Rebel PR push. De eerste springplank naar meer… Meer bekendheid, meer PR publicaties, meer verkoop… Wij leveren graag een goede bijdrage aan jouw droom!

 

Hoewel we ontzettend druk zijn met de ondersteuning van onze klanten op gebied van PR, Social Media en Marketing activaties, willen we deze zomer graag iets unieks en rebels doen! Alhoewel, rebelse dingen doen we natuurlijk wel vaker. Ons motto “Imagine, be creative and stand out” is immers onze sleutel tot succes!

 

Voor wie ons nog niet kent: House of Rebels is hét full service PR en marketing bureau voor lifestyle merken! De Rebels hebben één missie: het vertellen van jouw verhaal op een nieuwswaardige en opvallende manier, om zo jouw on- en offline zichtbaarheid in de diverse media te vergroten. Bij House of Rebels stoppen we jouw wensen niet in een standaard hokje, maar zoeken we samen naar een passende en effectieve out-of-the-box aanpak. Beat the ordinary!

De Rebels hebben meer dan 15 jaar ervaring in the House op gebied van marketingcommunicatie en PR en een groot netwerk in de wereld van lifestyle, beauty, gezondheid, food en hospitality. Hierdoor weten wij precies welke boodschap het beste werkt bij jouw doelgroep en hoe we deze doelgroep kunnen bereiken.

 

Imagine …
Wat er kan gebeuren als heel Nederland kennis maakt met jouw merk!
Be creative ….
Vertel jouw verhaal zodat jij deze PR push van House of Rebels krijgt
Stand out …
Val je op? Dan zorgen wij dat jij opvalt door middel van onze professionele PR benadering.

Dus ken je iemand of liever nog ben je iemand met een rebels lifestyle concept, iemand met een droom en de ambitie om die uit te laten komen, beantwoord een paar vragen en laat je gegevens achter via deze pagina.

 

Hierbij de voorwaarden m.b.t. merk/ bedrijf/ concept;           

  • Nog niet gelanceerd of niet langer dan 3 jaar geleden
  • Nog niet eerder structurele PR activiteiten ondernomen
  • Concept kan nationaal of internationaal zijn, de PR push zal gericht zijn op Nederland
  • Het merk/ bedrijf/ concept past binnen het huidige House of Rebels portfolio
  • De Nederlandse vrouw is jouw meest belangrijke doelgroep
  • Voldoende informatie en beeldmateriaal beschikbaar

We kiezen binnen enkele weken iemand uit– mits we natuurlijk voldoende ideeën hebben om uit te kiezen en er een idee tussen zit waar wij als Rebels echt een verschil mee kunnen maken… Dus haast je – de deadline kan komend weekend al zijn – en zorg dat jij die kickstart naar je toe trekt!