Rebels on Tour: Astir Awards

House of Rebels  Blog   Rebels on Tour: Astir Awards

Rebels on Tour: Astir Awards

House of Rebels was ook dit jaar weer aanwezig op het event van de Nederlands Beautypers: de Astir Awards. De prestigieuze prijs werd dit keer uitgereikt op een bijzondere locatie in Amsterdam met uitzicht over het IJ. Genietend van het zonnetje, een flammkuchen en een champagne, hing het publiek aan de lippen van presentatrice Anouk Smulders. Al snel werd het voor ons een nóg groter feest: The Body Shop won de tweede prijs in de categorie ‘Gezichtsverzorging populair’. De British Rose Mask werd beloond voor de heerlijke geur, het heerlijke gevoel en mooie resultaat.

In het juryrapport wordt het product als volgt omschreven en geprezen: ‘Dit masker is een echte opfrisser, een masker met direct resultaat. Het zorgt voor een lekker wellness-moment met een mooie, gezonde en frisse huid achteraf. Je voelt je als herboren.’

Extra bijzonder aan dit masker is dat het 100% vegan is. Dit masker zorgt voor een kalmerend, verzachtend effect op de huid.

En wist je dat? The Body Shop vierde in februari hun 30 jarige Community Trade! Met dit programma steunt The Body Shop 20.000 economisch kwetsbare burgers in 22 landen!