Social Brands – goede online tool voor acties

House of Rebels  Blog   Social Brands – goede online tool voor acties

Social Brands – goede online tool voor acties

De doelgroep bepalen is één van de belangrijkste stappen in een onderneming. Dit klinkt veel makkelijk dan het is… hoe bereik je nieuwe en huidige fans op social media nou optimaal?
Wij online rebels raden je dit aan..

Social Brands
Een leuke campagne bedenken kost tijd en creativiteit en de doelgroep moet getriggerd worden. Maak het niet moeilijker dan het is: met Social Brands maakt je jouw campagne zelf. Van campagnes waarbij de doelgroep eerst een prijsvraag moet beantwoorden of een foto moet uploaden tot het willekeurig trekken van een winnaar door het Social Brands systeem. Alles is mogelijk met Social Brands…

Facebook apps
Een leuke prijsvraag, een kortingscoupon op een nieuw product, een enquête… met Social Brands is het zo geprogrammeerd. Met dit mechanisme kunnen zowel bestaande en nieuwe fans bereikt worden. Neem de kortingscoupon. Deze is niet alleen inzetbaar voor bestaande fans, maar hiermee werf je ook gemakkelijk nieuwe klanten. Hoe? Bijvoorbeeld met een kennismakingskorting of welkomstgeschenk. Een fan klikt op de ‘Doe mee’-knop, wordt fan van je Facebook pagina en ontvangt direct een kortingscoupon. Deze korting kan gebruikt worden in de webshop of als bon uitgeprint in de winkel. Zoals eerder te lezen was is dit een mooie kans om de fanbase uit te breiden… interesse in de kortingscoupon? Altijd eerst een like! Daarbij ontvang je ook de emailadressen van de deelnemers die je kan gebruiken in een follow up actie!

Nieuwsgierig? Kijk op: www.socialbrands.nl