Social media bureau

House of Rebels

 

Aanwezig zijn op sociale media biedt enorm veel kansen en voordelen. Red jij het niet om dit zelf professioneel bij te houden, of is social media gewoonweg niet jouw ding? Social media bureau House of Rebels kan helpen!

 

Onze socialREBELS weten precies hoe ze deze tools effectief en efficiënt kunnen inzetten voor jouw merk! Naast het feit dat geen enkel bedrijf tegenwoordig zonder online aanwezigheid kan, zijn sociale mediakanalen ook een makkelijke en interessante manier om interactie met jouw doelgroep te vergroten. En dat alles op een relatief eenvoudige en goedkope manier!

 

House of Rebels social media bureau services:

 • Strategie Social Media
 • Content creatie Social Media
 • Beeld creatie, fotografie
 • Community management
 • Advertising
 • Influencer marketing
 • Content marketing
 • Websites
 • CRM
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Online en social activiteiten House of Rebels

Wanneer sociale media op de juiste manier worden ingezet, veranderen fans en volgers in persoonlijke merkambassadeurs die hun netwerk overtuigen van jouw merk, product of dienst. Mond-tot-mond reclame 2.0!

 

Social media-advies

Ben je al on-socials? Dan geven we je graag advies over mogelijke verbeteringen met betrekking tot de huidige inzet van jouw sociale mediakanalen. Ook kan House of Rebels in kaart brengen welke resultaten jouw social media-accounts behalen. Hoeveel mensen per week bereik je en welke content is juist voor de doelgroep? Wat past het beste bij jouw merk, product of dienst? Op basis van onze analyse bieden we een plan aan om het aantal loyale followers en likes te laten groeien.

 

Wat is het resultaat van Facebook en Instagram en wat doet het voor je merk? Hoeveel mensen per week bereik je en welke content zend je? Dit brengen wij voor je in kaart. Samen met een plan om het aantal loyale followers en likes te laten groeien.

 

Heb je zelf nog geen ‘social’ stap gezet? House of Rebels helpt je graag bij het opzetten van een Facebook- of Instagramaccount. Hierna trainen wij jou, zodat je deze uiteindelijk zelf intern kunt beheren.

 

 

Social mediamanagement

Geef je het beheren van jouw social mediakanalen liever geheel uit handen? Onze socialREBELS nemen deze taak graag van je over! Op basis van jouw doelstellingen social media bureaustellen we een social mediaplan op dat visueel en tekstueel past bij jouw merk en jouw doelgroep. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van professionele content, om zo een sterke online-aanwezigheid te realiseren. Uiteraard zorgen de socialREBELS er ook voor dat deze content door zoveel mogelijk mensen gezien, geliked en gedeeld wordt. Het resultaat? Een goede online reputatie en een netwerk die de waarde van jouw merk op de lange termijn zal bewijzen.

 

Social media marketingbureau nodig?

House of Rebels integreert jouw online aanwezigheid in de totale marketingcommunicatiestrategie van jouw merk. Hierdoor kun je on- en offline dezelfde indruk bij jouw potentiële klanten achterlaten en snel resultaat boeken.

 

Imagine, be creative and stand out!

Voor een afspraak

email naar rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

Social Media bureau Amsterdam

Testimonial website Covent Garden

House of Rebels ontwikkelde bijvoorbeeld de nieuwe website van Covent Garden en verzorgde hiervoor de vormgeving en content.

 

“Dank je wel House of Rebels voor onze prachtige website. Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Jullie voelden direct aan welke sfeer ik op mijn website wilde uitstralen! Het advies en professionaliteit zorgde ervoor dat ik jullie blindelings vertrouwde … en het resultaat mag er wezen! Sinds gisteren in de lucht en de complimenten vliegen om mijn oren. Nogmaals bedankt… Nicoline je bent een vakvrouw!!”

Nicolette Manning, eigenaar Covent Garden

stage bij House of Rebels

REBEL SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

House of Rebels heeft een drietal standaard Social Media pakketten – small, medium en large – ready to rumble! We bedenken de posts, maken de content, plaatsen deze online en monitoren de reacties. Daarnaast garanderen we een groeidoelstelling want het uitbouwen van een fandatabase is key!

Zie hieronder de drie verschillende pakketten:

Wij hebben – omdat wij willen laten zien wat we kunnen – een groeidoelstelling geformuleerd per pakket. Mochten we deze groei niet halen, krijg je het genoemde percentage als additionele korting op je maandbedrag.

De genoemde bedragen zijn per maand en vanwege het feit dat wij op dit moment door de Corona crisis een lichte overcapaciteit hebben – wie heeft er geen last van – en omdat wij het leuk vinden om te laten zien wat we kunnen, bieden we een tijdelijke additionele korting aan over de eerste drie maanden van de samenwerking. De genoemde kortingen gelden voor een start uiterlijk in mei 2020 voor de eerste 3 maanden van de samenwerking. De samenwerking is na deze 3 maanden opzegbaar.

Meer weten? Mail naar rebels@houseofrebels.com o.v.v. Social Pakketten.

Let's get social

Website teksten

Website teksten

House of Rebels neemt ook graag jouw (mobiele) website voor haar rekening. Ons streven is om samen een website te ontwikkelen die past bij de positionering van jouw merk, product of dienst. Je website is vaak de eerste indruk die je maakt op potentiële relaties en klanten. Daar krijg je maar één kans voor! House of Rebels zorgt er graag voor dat jij een onuitwisbare impressie achterlaat en kan meedenken op gebied van concept, uitstraling en teksten. Dit alles doen we snel, gedegen en kostenefficiënt.