Spotlight | Dermasence

Verwelkom DERMASENCE bij de Rebel family! Dit is onze nieuwe klant, waarvoor wij sinds april dit jaar de volledige PR en social media voor verzorgen!

Oorsprong DERMASENCE

DERMASENCE is opgericht in de Duitse stad Münster in 1991 door vijf dermatologen en een apotheker. Met drie werknemers in dienst en een grote hoeveelheid passie en toewijding startte het bedrijf. Inmiddels is het skincare merk uitgegroeid tot een van de leidende merken op het gebied van medische skincare in Duitsland met 140 werknemers.

Met hun producten die al in Duitsland en Oostenrijk worden verkocht, is DERMASENCE sinds de lente van 2017 ook in de Nederlandse apotheken te vinden. DERMASENCE is erg toegewijd aan hun missie: ‘ houd de huid gezond’. Het is exclusief verkrijgbaar bij apotheken. Dit is omdat klanten hier een gespecialiseerd en professioneel advies krijgen.

Het prachtige huidverzorgingsmerk staat voor het volgende: consistente oriëntatie naar verschillende huidaandoeningen, op maat gemaakte verzorging en effectieve, hoogwaardige ingrediënten.

Assortiment

Het assortiment van DERMASENCE bestaat maar liefst uit 50 producten. Dit brede en uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat al hun klanten de juiste verzorging krijgen. DERMASENCE biedt producten aan die speciaal ontwikkeld zijn om allerlei soorten huidaandoeningen te verbeteren, van acne en neurodermatitis tot rosacea. Naast deze producten heeft het merk ook een lijn met hoogwaardige en effectieve producten in het anti-aging segment.

Kortom, DERMASENCE heeft voor ieder huidtype een geschikt product. Daarbij, wordt het medische aspect van skincare steeds belangrijker en daarom is DERMASENCE een leuke toevoeging aan de Nederlandse markt op het gebied van skincare.

Let’s Rebel!

House of Rebels verzorgt als full service PR & marketing bureau de volledige PR en social media van Dermasence. Door Dermasence op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen aan de hand van persberichten, perszendingen, deskvisits en persbriefjes genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Benieuwd naar het social media kanaal? Neem vooral een kijkje!

Zoek jij ook hulp of ondersteuning op het gebied van PR en/of social media? Of ben je heel erg benieuwd naar dit mooie merk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.