Spotlight | DIY Soap

Waarschijnlijk ken je het fenomeen wel: Do It Yourself, ook wel DIY. Tegenwoordig kun je op internet overal een DIY van vinden. Tot het pimpen van je net gekochte Ikea kastje tot het maken van je eigen scrub: het bestaat. Omdat veel beautyproducten allerlei ingrediënten bevatten die helemaal niet goed zijn voor je huid, is het Do It Yourself principe in de beautywereld in opkomst. Erica is zo haar merk DIY Soap begonnen.

Over DIY Soap

Erica’s oudste dochter heeft een heel moeilijke en gevoelige huid. Geen enkele crème van een gewone winkel was geschikt voor haar. Erica ging daarom op zoek naar natuurlijke huidverzorging en kwam toen uit bij zelfgemaakte, natuurlijke cosmetica. Zelf een crème maken is niet veel werk, maar het verzamelen van alle nodige ingrediënten was wel een flinke klus. Dit bracht Erica op het idee voor haar merk DIY Soap. Hoe makkelijk zou het zijn als je thuis je eigen huidverzorging kunt maken, maar alle ingrediënten al voor je verzameld zijn én in de juiste porties zijn afgemeten?

Huidverzorging

DIY Soap is in korte tijd uitgegroeid tot een prachtig merk met een eigen winkel in de Van Woustraat in Amsterdam. Hier worden de DIY pakketten verkocht, maar ook kant en klare producten en losse ingrediënten. De huidverzorgingsproducten van DIY Soap zijn perfect voor elke tijd van het jaar. Voor het gure weer (dit is vaak killing voor je huid!), maar ook tijdens warme dagen. Om je droge huidje een oppepper te geven tijdens de winter kun je je insmeren met de heerlijke, voedende Body Cream. Wil je je huid voorbereiden voor de zomerse dagen? Gebruik een van de heerlijke scrubs voor een mooie, egale teint! DIY Soap heeft ook heerlijke oliën om je huid mee te verwennen, of gebruik de heerlijke Face Cream om je gezicht weer te laten stralen en de Lip Balm om je lippen weer kiss-proof te maken.

Workshops

Naast heerlijke, verzorgende huidverzorgingsproducten die je zelf thuis kunt maken, heeft DIY Soap ook heel leuke workshops! Zo kun je meedoen aan een workshop Simple Skin Care en is er een speciale Valentijns Workshop. Perfect om samen met je lief te doen als romantisch uitje. Of om cadeau te krijgen natuurlijk (hint, hint…)! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit fantastische merk? Volg DIY Soap hier op Instagram!